CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Antalya’ya geldi

SiYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.10.2024 - 15:31, Güncelleme: 18.10.2024 - 15:21
 

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Antalya’ya geldi

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Antalya’ya geldi
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, birtakım ziyaretler gerçekleştirmek için Antalya’nın Alanya ilçesine geldi.CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Gazipaşa Nar Festivali’ne katılmak için geldiği programa ilk olarak Alanya’yı ziyaret ederek başladı. Özel’e Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik ve partililer eşlik etti, Özel, ziyarette 6 aylık genel programlarla ve çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Ardından Alanya Belediyesini ziyaret ederek parti yetkilileri ve vatandaşlarla sohbet eden Özel, daha sonra festivalin olacağı Gazipaşa’ya hareket ederek ilçeden ayrıldı.
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Antalya’ya geldi
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, birtakım ziyaretler gerçekleştirmek için Antalya’nın Alanya ilçesine geldi.
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Gazipaşa Nar Festivali’ne katılmak için geldiği programa ilk olarak Alanya’yı ziyaret ederek başladı. Özel’e Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik ve partililer eşlik etti, Özel, ziyarette 6 aylık genel programlarla ve çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Ardından Alanya Belediyesini ziyaret ederek parti yetkilileri ve vatandaşlarla sohbet eden Özel, daha sonra festivalin olacağı Gazipaşa’ya hareket ederek ilçeden ayrıldı.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ehaber.tv.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.