Düzce’ye yeni spor alanları kazandırılıyor

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.10.2024 - 11:31, Güncelleme: 21.10.2024 - 11:11
 

Düzce’ye yeni spor alanları kazandırılıyor

Düzce’ye yeni spor alanları kazandırılıyor
Çayırtarla Mahallesi’nde yapımı devam eden halı saha alanında incelemelerde bulundu.Düzce’de Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın yatırımları tüm hızı ile devam ediyor. Bu çerçevede Boğaziçi bölgesinde bulunan Ballar ve Çayırtarla Mahallelerinin ortak olarak kullanacağı spor kompleksinde çalışmalar devam ediyor. Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürü İsa Yazıcı bölgede devam eden çalışmalar ile ilgili yetkililerden bilgi aldı. Halı saha ve basketbol sahasının yapımı devam ederken, çocuk parkı, fitness aletleri ve kamelyaların yapımı tamamlanan bölgede sahanın kısa süre içerisinde tamamlanması bekleniyor.
Düzce’ye yeni spor alanları kazandırılıyor
Çayırtarla Mahallesi’nde yapımı devam eden halı saha alanında incelemelerde bulundu.
Düzce’de Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın yatırımları tüm hızı ile devam ediyor. Bu çerçevede Boğaziçi bölgesinde bulunan Ballar ve Çayırtarla Mahallelerinin ortak olarak kullanacağı spor kompleksinde çalışmalar devam ediyor. Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürü İsa Yazıcı bölgede devam eden çalışmalar ile ilgili yetkililerden bilgi aldı. Halı saha ve basketbol sahasının yapımı devam ederken, çocuk parkı, fitness aletleri ve kamelyaların yapımı tamamlanan bölgede sahanın kısa süre içerisinde tamamlanması bekleniyor.

Düzce HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ehaber.tv.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.