Elazığspor’dan kaleci transferi

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.07.2024 - 17:00, Güncelleme: 27.07.2024 - 16:52
 

Elazığspor’dan kaleci transferi

Elazığspor’dan kaleci transferi
Elazığspor son olarak Iğdır FK’da forma giyen kaleci İsmet Yumakoğulları ile sözleşme imzaladı.Çimentaş Elazığspor dış transfer çalışmaları kapsamında 4. imzasını Alagöz Holding Iğdır FK’dan kaleci İsmet Yumakoğulları ile anlaşarak attırdı. Elazığspor’dan transfere ilişkin yapılan açıklamada, ’’Kulübümüz, son olarak Iğdır FK forması giyen 1995 doğumlu kaleci İsmet Yumakoğulları ile 1 yıllık anlaşmaya vardı. Kendisine ve camiamıza hayırlı olmasını diler, bordo beyazlı formamız altında başarılar dileriz” denildi.
Elazığspor’dan kaleci transferi
Elazığspor son olarak Iğdır FK’da forma giyen kaleci İsmet Yumakoğulları ile sözleşme imzaladı.
Çimentaş Elazığspor dış transfer çalışmaları kapsamında 4. imzasını Alagöz Holding Iğdır FK’dan kaleci İsmet Yumakoğulları ile anlaşarak attırdı. Elazığspor’dan transfere ilişkin yapılan açıklamada, ’’Kulübümüz, son olarak Iğdır FK forması giyen 1995 doğumlu kaleci İsmet Yumakoğulları ile 1 yıllık anlaşmaya vardı. Kendisine ve camiamıza hayırlı olmasını diler, bordo beyazlı formamız altında başarılar dileriz” denildi.

Elazığ HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ehaber.tv.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.