MHP Kayseri İl Başkanı Kalın’a tebrik ziyareti

SiYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.10.2024 - 13:01, Güncelleme: 19.10.2024 - 12:37
 

MHP Kayseri İl Başkanı Kalın’a tebrik ziyareti

MHP Kayseri İl Başkanı Kalın’a tebrik ziyareti
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri İl Başkanı olarak atanan Enes Ertuğrul Kalın’a, partinin İl Yönetim Kurulu Üyesi Ertuğrul Özarslan tarafından tebrik ziyareti gerçekleştirildi.Ziyarette Özarslan; Kalın’ı canı gönülden tebrik ederek, yeni yönetiminin genel merkez tarafından onaylanmasının önemine vurgu yaptı. Kalın’a teşekkür eden Özarslan; "Kutlu davamız için, şahsıma çalışma ve hizmet etme şansı veren, güvenip yeni yönetiminde görevlendiren İl Başkanım Enes Ertuğrul Kalın’a bir kere daha şükranlarımı sunuyorum. Dava bizim, gayret bizim, zafer Allah’ındır” ifadelerini kullandı.
MHP Kayseri İl Başkanı Kalın’a tebrik ziyareti
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri İl Başkanı olarak atanan Enes Ertuğrul Kalın’a, partinin İl Yönetim Kurulu Üyesi Ertuğrul Özarslan tarafından tebrik ziyareti gerçekleştirildi.
Ziyarette Özarslan; Kalın’ı canı gönülden tebrik ederek, yeni yönetiminin genel merkez tarafından onaylanmasının önemine vurgu yaptı. Kalın’a teşekkür eden Özarslan; "Kutlu davamız için, şahsıma çalışma ve hizmet etme şansı veren, güvenip yeni yönetiminde görevlendiren İl Başkanım Enes Ertuğrul Kalın’a bir kere daha şükranlarımı sunuyorum. Dava bizim, gayret bizim, zafer Allah’ındır” ifadelerini kullandı.

Kayseri HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ehaber.tv.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.