Kayserispor ligdeki 5. beraberliğini aldı

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.10.2024 - 10:30, Güncelleme: 20.10.2024 - 10:17
 

Kayserispor ligdeki 5. beraberliğini aldı

Kayserispor ligdeki 5. beraberliğini aldı
Süper Lig’in 9. hafta maçında sahasında Gaziantep Futbol Kulübü ile karşılaşan Kayserispor, ligdeki 5. beraberliğini elde etti.Süper Lig’in 9. haftasının açılış maçında sahasında Gaziantep Futbol kulübü ile karşılaşan Kayserispor, sahadan 2-2’lik beraberlikle ayrıldı. Bu sezon oynadığı 8. maçta da galibiyete erişemeyen sarı kırmızılılar, iki kez yenik duruma düştüğü müsabakadan 1 puanla ayrıldı. Ligdeki 5. beraberliğini elde eden Kayserispor puanını da 5’e yükseltti.Kayserispor, yeni Teknik Direktör Sinan Kaloğlu ile çıktığı ilk maçta 1 puan aldı.
Kayserispor ligdeki 5. beraberliğini aldı
Süper Lig’in 9. hafta maçında sahasında Gaziantep Futbol Kulübü ile karşılaşan Kayserispor, ligdeki 5. beraberliğini elde etti.
Süper Lig’in 9. haftasının açılış maçında sahasında Gaziantep Futbol kulübü ile karşılaşan Kayserispor, sahadan 2-2’lik beraberlikle ayrıldı. Bu sezon oynadığı 8. maçta da galibiyete erişemeyen sarı kırmızılılar, iki kez yenik duruma düştüğü müsabakadan 1 puanla ayrıldı. Ligdeki 5. beraberliğini elde eden Kayserispor puanını da 5’e yükseltti.
Kayserispor, yeni Teknik Direktör Sinan Kaloğlu ile çıktığı ilk maçta 1 puan aldı.

Kayseri HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ehaber.tv.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.