Miguel Cardoso 1 gol attı, 1 asist yaptı

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.10.2024 - 10:30, Güncelleme: 20.10.2024 - 10:14
 

Miguel Cardoso 1 gol attı, 1 asist yaptı

Miguel Cardoso 1 gol attı, 1 asist yaptı
Süper Lig ekiplerinden Kayserispor’un Portekizli oyuncusu Miguel Cardoso, Gaziantep FK maçında 1 gol atarken, 1 de asist yaptı.Süper Lig’in 9. haftasında Kayserispor evinde Gaziantep FK ile karşılaştı. Mücadelede sarı kırmızılı takım adına Portekizli kanat oyuncusu Miguel Cardoso başarılı bir performans ortaya koydu. Miguel Cardoso 24. dakikada Aylton Boa Morte’nin attığı golün asistini yaparken 57. dakikada ise attığı golle skora dengeyi getiren isim oldu. Duckens Nazon’un şık asistinde topu ağlara gönderen Miguel Cardoso skoru 2-2 yaptı. Miguel Cardoso, attığı gol sonrası büyük sevinç yaşadı.Cardoso bu sezon 9. hafta sonunda 8 maçta forma giyerken 2 gol attı, 2 golün de asistini yaptı.
Miguel Cardoso 1 gol attı, 1 asist yaptı
Süper Lig ekiplerinden Kayserispor’un Portekizli oyuncusu Miguel Cardoso, Gaziantep FK maçında 1 gol atarken, 1 de asist yaptı.
Süper Lig’in 9. haftasında Kayserispor evinde Gaziantep FK ile karşılaştı. Mücadelede sarı kırmızılı takım adına Portekizli kanat oyuncusu Miguel Cardoso başarılı bir performans ortaya koydu. Miguel Cardoso 24. dakikada Aylton Boa Morte’nin attığı golün asistini yaparken 57. dakikada ise attığı golle skora dengeyi getiren isim oldu. Duckens Nazon’un şık asistinde topu ağlara gönderen Miguel Cardoso skoru 2-2 yaptı. Miguel Cardoso, attığı gol sonrası büyük sevinç yaşadı.
Cardoso bu sezon 9. hafta sonunda 8 maçta forma giyerken 2 gol attı, 2 golün de asistini yaptı.

Kayseri HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ehaber.tv.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.