Vatandaşlara tetanoz bilgilendirmesi

SAĞLIK (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.10.2024 - 12:01, Güncelleme: 23.10.2024 - 11:37
 

Vatandaşlara tetanoz bilgilendirmesi

Vatandaşlara tetanoz bilgilendirmesi
Sinop Türkeli Meslek Yüksekokulu tarafından vatandaşlara ve öğrencilere yönelik, tetanoz hakkında bilinçlendirme ve bilgilendirme etkinliği düzenlendi.Türkeli Meslek Yüksekokulu Dr. Öğr. Üyesi Sefa Haktan Hatık tarafından yürütülen Gönüllülük Çalışmaları Dersi kapsamında, Türkeli halkı ve Meslek Yüksekokulu öğrencileri için tetanoz hakkında bilinçlendirme ve bilgilendirme etkinliği düzenlendi. Etkinlikte, tetanozun bulaşma yolları, belirtiler ve aşı ile korunma yöntemleri gibi konular detaylı bir şekilde ele alındı.Etkinlik sonunda, tetanozdan korunmanın ayrıntıları özetleyen broşürler dağıtıldı ve tetanoz aşısı ile ilgili bilgilendirme yapıldı. Toplumun bu tür hastalıkların yayılmasına karşı bilinçlenmesinin önemine dikkat çekilerek, düzenli sağlık kontrollerinin ve aşılama programlarının ihmal edilmemesi hatırlatıldı.
Vatandaşlara tetanoz bilgilendirmesi
Sinop Türkeli Meslek Yüksekokulu tarafından vatandaşlara ve öğrencilere yönelik, tetanoz hakkında bilinçlendirme ve bilgilendirme etkinliği düzenlendi.
Türkeli Meslek Yüksekokulu Dr. Öğr. Üyesi Sefa Haktan Hatık tarafından yürütülen Gönüllülük Çalışmaları Dersi kapsamında, Türkeli halkı ve Meslek Yüksekokulu öğrencileri için tetanoz hakkında bilinçlendirme ve bilgilendirme etkinliği düzenlendi. Etkinlikte, tetanozun bulaşma yolları, belirtiler ve aşı ile korunma yöntemleri gibi konular detaylı bir şekilde ele alındı.
Etkinlik sonunda, tetanozdan korunmanın ayrıntıları özetleyen broşürler dağıtıldı ve tetanoz aşısı ile ilgili bilgilendirme yapıldı. Toplumun bu tür hastalıkların yayılmasına karşı bilinçlenmesinin önemine dikkat çekilerek, düzenli sağlık kontrollerinin ve aşılama programlarının ihmal edilmemesi hatırlatıldı.

Sinop HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ehaber.tv.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.