Kayseri Süper Amatör Küme’de 1. hafta tamamlandı

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.10.2024 - 10:31, Güncelleme: 22.10.2024 - 09:38
 

Kayseri Süper Amatör Küme’de 1. hafta tamamlandı

Kayseri Süper Amatör Küme’de 1. hafta tamamlandı
Kayseri Şeker Mustafa Kılıç Süper Amatör Küme A ve B Gruplarında hafta sonu oynanan maçların ardından 1. hafta tamamlandı.Kayseri Şeker Mustafa Kılıç Süper Amatör Küme A ve B Grubu’nda oynanan 7 maçla 1. hafta geride kalırken, A Grubu’nda Hacılar Erciyesspor, B Grubu’nda ise Erciyes Esen Makina FK haftayı lider olarak tamamladı. 1. haftada oynanan 7 maçta toplam 37 gol atıldı. Süper Amatör Küme’de bu hafta sonu oynanacak olan 2. hafta karşılaşmaları ile heyecan devam edecek. 1. haftanın en farklı galibiyetini ise Kayserigücü FK’yi 18-0 mağlup eden Hacılar Erciyesspor aldı. Süper Amatör Küme’de 1 haftada alınan sonuçlar ise şu şekilde;Kayseri Döğerspor 4-0 Tomarza BelediyesporHacılar Erciyesspor 18-0 Kayserigücü FK1966 Turanspor 0-8 Erciyes Esen Makina FKKocasinan Şimşekspor 1-1 Kayseri Esen Metal SKKayseri Şekerspor 0-1 ArgıncıksporAmaratspor 2-1 Başakpınar BelediyesporÖzvatan Gençlikspor 1-0 İsmail Okumuş FK
Kayseri Süper Amatör Küme’de 1. hafta tamamlandı
Kayseri Şeker Mustafa Kılıç Süper Amatör Küme A ve B Gruplarında hafta sonu oynanan maçların ardından 1. hafta tamamlandı.
Kayseri Şeker Mustafa Kılıç Süper Amatör Küme A ve B Grubu’nda oynanan 7 maçla 1. hafta geride kalırken, A Grubu’nda Hacılar Erciyesspor, B Grubu’nda ise Erciyes Esen Makina FK haftayı lider olarak tamamladı. 1. haftada oynanan 7 maçta toplam 37 gol atıldı. Süper Amatör Küme’de bu hafta sonu oynanacak olan 2. hafta karşılaşmaları ile heyecan devam edecek. 1. haftanın en farklı galibiyetini ise Kayserigücü FK’yi 18-0 mağlup eden Hacılar Erciyesspor aldı. Süper Amatör Küme’de 1 haftada alınan sonuçlar ise şu şekilde;
Kayseri Döğerspor 4-0 Tomarza Belediyespor
Hacılar Erciyesspor 18-0 Kayserigücü FK
1966 Turanspor 0-8 Erciyes Esen Makina FK
Kocasinan Şimşekspor 1-1 Kayseri Esen Metal SK
Kayseri Şekerspor 0-1 Argıncıkspor
Amaratspor 2-1 Başakpınar Belediyespor
Özvatan Gençlikspor 1-0 İsmail Okumuş FK

Kayseri HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ehaber.tv.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.