Kırışıklıklara 15 dakikada çözüm

SAĞLIK (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.09.2024 - 11:30, Güncelleme: 21.09.2024 - 11:03
 

Kırışıklıklara 15 dakikada çözüm

Kırışıklıklara 15 dakikada çözüm
Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı Opr. Dr. İbrahim Yazıcı, yaklaşık 15 dakika süren dolgu ve botoks uygulamalarının kırışıklıkların azalmasıyla cilde genç bir görünüm kazandırdığını açıkladı.Yaşlanma süreciyle birlikte doğal dolgunluğun azaldığı cildin yavaş yavaş kırışmaya başladığını belirten Amasya Özel Kolmed Hastanesi’nde görevli İbrahim Yazıcı, “Dolgu ve botoks uygulamaları cildin eski canlılığının kazandırılmasında çok etkilidir. Cildimizdeki kırışıklıkların azalmasını sağlar. Bu sayede cildimiz daha parlak ve genç bir görünüme sahip olur” diye konuştu.Bu uygulamaların hiçbir cerrahi müdahale gerektirmediğinin altını çizen Yazıcı, “10,15 dakika gibi kısa süre içerisinde poliklinik şartlarında ağrısız bir şekilde uygulanabilmektedir” şeklinde konuştu.
Kırışıklıklara 15 dakikada çözüm
Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı Opr. Dr. İbrahim Yazıcı, yaklaşık 15 dakika süren dolgu ve botoks uygulamalarının kırışıklıkların azalmasıyla cilde genç bir görünüm kazandırdığını açıkladı.
Yaşlanma süreciyle birlikte doğal dolgunluğun azaldığı cildin yavaş yavaş kırışmaya başladığını belirten Amasya Özel Kolmed Hastanesi’nde görevli İbrahim Yazıcı, “Dolgu ve botoks uygulamaları cildin eski canlılığının kazandırılmasında çok etkilidir. Cildimizdeki kırışıklıkların azalmasını sağlar. Bu sayede cildimiz daha parlak ve genç bir görünüme sahip olur” diye konuştu.
Bu uygulamaların hiçbir cerrahi müdahale gerektirmediğinin altını çizen Yazıcı, “10,15 dakika gibi kısa süre içerisinde poliklinik şartlarında ağrısız bir şekilde uygulanabilmektedir” şeklinde konuştu.

Amasya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ehaber.tv.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.