Lionel Carole yeniden Kayserispor’da

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.07.2024 - 09:00, Güncelleme: 10.07.2024 - 08:45
 

Lionel Carole yeniden Kayserispor’da

Lionel Carole yeniden Kayserispor’da
Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, tecrübeli sol bek Lionel Carole ile yeniden anlaşma sağladı.Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, iç transferde Fransız sol bek Lionel Carole ile yeniden anlaştı. Sarı kırmızılılar Lionel Carole ile 1+1 yıllık yeni sözleşme imzaladı. Kayseri’ye gelerek takımla çalışmalara başlayan Lionel Carole, yeni sezonda da sarı kırmızılı formayı giymeye devam edecek.Kayserispor Kulübü’nden yapılan açıklamada, “Profesyonel futbolcularımızdan Lionel Carole’ün sözleşmesi 1+1 yıllığına uzatılmıştır. Futbolcumuza şanlı formamız altında başarılar dileriz” ifadeleri kullanıldı.
Lionel Carole yeniden Kayserispor’da
Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, tecrübeli sol bek Lionel Carole ile yeniden anlaşma sağladı.
Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, iç transferde Fransız sol bek Lionel Carole ile yeniden anlaştı. Sarı kırmızılılar Lionel Carole ile 1+1 yıllık yeni sözleşme imzaladı. Kayseri’ye gelerek takımla çalışmalara başlayan Lionel Carole, yeni sezonda da sarı kırmızılı formayı giymeye devam edecek.
Kayserispor Kulübü’nden yapılan açıklamada, “Profesyonel futbolcularımızdan Lionel Carole’ün sözleşmesi 1+1 yıllığına uzatılmıştır. Futbolcumuza şanlı formamız altında başarılar dileriz” ifadeleri kullanıldı.

Kayseri HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ehaber.tv.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.