Menemen FK, üst üste 3 maçtır gol yemiyor

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.10.2024 - 11:00, Güncelleme: 23.10.2024 - 10:45
 

Menemen FK, üst üste 3 maçtır gol yemiyor

Menemen FK, üst üste 3 maçtır gol yemiyor
Menemen FK, TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta oynadığı son 3 maçta 7 gol atarken kalesinde ise gol görmedi.TFF 2. Lig Kırmızı ekiplerinden Menemen FK, ilk 8 hafta itibarıyla önemli bir performansa imza attı. Ligde 7 galibiyet 1 beraberlik alan sarı-lacivertliler, topladığı 22 puanla liderlik koltuğunda oturuyor. Şu ana kadar oynadığı karşılaşmalarda tek beraberliğini 1-1’lik sonuçla Van Spor FK’ya karşı alan Menemen FK; Yeni Mersin İdman Yurdu’nu 2-0, Karaman FK’yı 2-1, Belediye Derincespor’u 1-0, Nazilli Belediyespor’u 4-1, Elazığspor’u 3-0 ve Giresunspor’la 68 Aksaray Belediyespor’u ise 2-0’la geçmeyi başardı. Böylece özellikle son üç maçında birebir rakipleriyle de karşılaşmasına rağmen güçlü bir oyun sergileyen İzmir ekibi, bu karşılaşmalarda 7 gol atarken kalesinde ise gol görmedi. Şu ana kadar kaydettiği 17 golle ligin en fazla skor üreten takımı konumunda bulunan Menemen FK, yediği 3 golle de ligin en az gol yiyen takımı konumunda da bulunuyor. Sarı-lacivertlilerin +14 averajı bulunuyor.Öte yandan teknik direktör Burhanettin Basatemür’ün antrenmanlarda oyunculara rehavete kapılmama uyarısı yaptığı öğrenildi.
Menemen FK, üst üste 3 maçtır gol yemiyor
Menemen FK, TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta oynadığı son 3 maçta 7 gol atarken kalesinde ise gol görmedi.
TFF 2. Lig Kırmızı ekiplerinden Menemen FK, ilk 8 hafta itibarıyla önemli bir performansa imza attı. Ligde 7 galibiyet 1 beraberlik alan sarı-lacivertliler, topladığı 22 puanla liderlik koltuğunda oturuyor. Şu ana kadar oynadığı karşılaşmalarda tek beraberliğini 1-1’lik sonuçla Van Spor FK’ya karşı alan Menemen FK; Yeni Mersin İdman Yurdu’nu 2-0, Karaman FK’yı 2-1, Belediye Derincespor’u 1-0, Nazilli Belediyespor’u 4-1, Elazığspor’u 3-0 ve Giresunspor’la 68 Aksaray Belediyespor’u ise 2-0’la geçmeyi başardı. Böylece özellikle son üç maçında birebir rakipleriyle de karşılaşmasına rağmen güçlü bir oyun sergileyen İzmir ekibi, bu karşılaşmalarda 7 gol atarken kalesinde ise gol görmedi. Şu ana kadar kaydettiği 17 golle ligin en fazla skor üreten takımı konumunda bulunan Menemen FK, yediği 3 golle de ligin en az gol yiyen takımı konumunda da bulunuyor. Sarı-lacivertlilerin +14 averajı bulunuyor.
Öte yandan teknik direktör Burhanettin Basatemür’ün antrenmanlarda oyunculara rehavete kapılmama uyarısı yaptığı öğrenildi.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ehaber.tv.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.