Sivassporlu taraftarlar, Hatayspor maçına ilgi göstermedi

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.10.2024 - 15:00, Güncelleme: 20.10.2024 - 14:32
 

Sivassporlu taraftarlar, Hatayspor maçına ilgi göstermedi

Sivassporlu taraftarlar, Hatayspor maçına ilgi göstermedi
Sivasspor’un, Hatayspor ile sahasında oynadığı müsabakayı az sayıda kırmızı-beyazlı taraftar takip etti.Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında Sivasspor’un evinde Hatayspor ile oynadığı karşılaşmaya taraftarla ilgi göstermedi. Yaklaşık 3 bin kişi tribünlerde takımını desteklerken, büyük boşluklar göze çarptı.Tribünlerde yerini alan yaklaşık kırmızı-beyazlı taraftarlar ise takımlarına tam destek verdi. Maç öncesi futbolcuları tribünlere çağıran taraftarlar, tezahüratlarla destek oldu.
Sivassporlu taraftarlar, Hatayspor maçına ilgi göstermedi
Sivasspor’un, Hatayspor ile sahasında oynadığı müsabakayı az sayıda kırmızı-beyazlı taraftar takip etti.
Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında Sivasspor’un evinde Hatayspor ile oynadığı karşılaşmaya taraftarla ilgi göstermedi. Yaklaşık 3 bin kişi tribünlerde takımını desteklerken, büyük boşluklar göze çarptı.
Tribünlerde yerini alan yaklaşık kırmızı-beyazlı taraftarlar ise takımlarına tam destek verdi. Maç öncesi futbolcuları tribünlere çağıran taraftarlar, tezahüratlarla destek oldu.

Sivas HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ehaber.tv.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.