Yahyalıspor’da Ünlü dönemi sona erdi

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.10.2024 - 09:30, Güncelleme: 21.10.2024 - 08:59
 

Yahyalıspor’da Ünlü dönemi sona erdi

Yahyalıspor’da Ünlü dönemi sona erdi
Bölgesel Amatör Lig 4. Grup’ta mücadele eden Yahyalıspor’da 3 maçta puan alınamaması üzerine antrenör Furkan Selim Ünlü ile yollar ayrıldı.Bölgesel Amatör Lig 4. Grup’ta mücadele veren Yahyalıspor’da antrenör Furkan Selim Ünlü ile yollar ayrıldı. Ligde oynadığı 3 maçta puan alamayan yeşil beyazlı ekipte antrenör Furkan Selim Ünlü istifa etti.Ceyhan 1967spor ile oynanan müsabaka sonrasında yönetim kurulu ile görüşen Furkan Selim Ünlü, istifa kararını açıkladı. Lige Develigücü mağlubiyeti ile başlayan ardından İnce Gençlikspor’a 1-0 mağlup olan Yahyalıspor’da Ceyhan 1967spor’a karşı sergilenen futbol ve alınan 2-0’lık yenilgi istifayı getirdi.
Yahyalıspor’da Ünlü dönemi sona erdi
Bölgesel Amatör Lig 4. Grup’ta mücadele eden Yahyalıspor’da 3 maçta puan alınamaması üzerine antrenör Furkan Selim Ünlü ile yollar ayrıldı.
Bölgesel Amatör Lig 4. Grup’ta mücadele veren Yahyalıspor’da antrenör Furkan Selim Ünlü ile yollar ayrıldı. Ligde oynadığı 3 maçta puan alamayan yeşil beyazlı ekipte antrenör Furkan Selim Ünlü istifa etti.
Ceyhan 1967spor ile oynanan müsabaka sonrasında yönetim kurulu ile görüşen Furkan Selim Ünlü, istifa kararını açıkladı. Lige Develigücü mağlubiyeti ile başlayan ardından İnce Gençlikspor’a 1-0 mağlup olan Yahyalıspor’da Ceyhan 1967spor’a karşı sergilenen futbol ve alınan 2-0’lık yenilgi istifayı getirdi.

Kayseri HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ehaber.tv.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.