Mevhibe SOLAK
Köşe Yazarı
Mevhibe SOLAK
 

Serzeniş.!!!

GECE YARISI MİLLETİ HUZURSUZ EDENLER. Garada işgence ile öğretmenlerimiz, polislerimizi, askerlerimizi katleden PKK İle Yıllarca Mücadele Ettiğini İddia edenler niçin O geceyi seçtiniz...?   Lojmanlarınızın kapılarında ANA KUZULARINI SİZLER EVLERİNİZDE RAHAT UYU YASINIZ DİYE SOĞUK, KAR YAĞIYOR KEN NÖBET TUTTURURKEN VİCDANLARINIZ RAHAT UYUDUNUZ VE YILLARDIR BU KURALI GÖRDÜKÇE BİR ANA VE EĞİTİMCİ OLARAK KALBİMDEN KAN DAMLAR..   KİMDEN? NİÇİN KORKUYORSUNUZ.?.Ülkeme milletime can hiraş hizmet edenlere gecenin bir yarısında parmak Sallamak niye..? Gece Yarısı Bildiri Yayınlayan Apoletli Paşalar...! PKK'nın Sözcüsü TTB Başkanı Ş K Fincancı'nın TSK'ya Attığı İftira İçin Neden Suskunsunuz..? CEVAP VERECEK VARMI.?
Ekleme Tarihi: 25 Ekim 2022 - Salı

Serzeniş.!!!

GECE YARISI MİLLETİ HUZURSUZ EDENLER. Garada işgence ile öğretmenlerimiz, polislerimizi, askerlerimizi katleden PKK İle Yıllarca Mücadele Ettiğini İddia edenler niçin O geceyi seçtiniz...?
 
Lojmanlarınızın kapılarında ANA KUZULARINI SİZLER EVLERİNİZDE RAHAT UYU YASINIZ DİYE SOĞUK, KAR YAĞIYOR KEN NÖBET TUTTURURKEN VİCDANLARINIZ RAHAT UYUDUNUZ VE YILLARDIR
BU KURALI GÖRDÜKÇE BİR ANA VE EĞİTİMCİ OLARAK KALBİMDEN KAN DAMLAR..
 
KİMDEN? NİÇİN KORKUYORSUNUZ.?.Ülkeme milletime can hiraş hizmet edenlere gecenin bir yarısında parmak
Sallamak niye..? Gece Yarısı Bildiri Yayınlayan Apoletli Paşalar...!
PKK'nın Sözcüsü TTB Başkanı Ş K Fincancı'nın TSK'ya Attığı İftira İçin Neden Suskunsunuz..?
CEVAP VERECEK VARMI.?
Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ehaber.tv.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.