Hasan Kansızoğlu( AKES-DER Genel Başkanı)
Köşe Yazarı
Hasan Kansızoğlu( AKES-DER Genel Başkanı)
 

Gönüllerde taht kuran Saffet Kaya.

Gönüllerde taht kuran Saffet Kaya. Sevilmek saygı duymak yaşam sürecinde en büyük zenginliktir ne güzel ki  onur ve gurur duyduğumuz AKES-DER Derneğimizin ONURSAL Başkanı Saffet Kaya  her ilde , ilçede, beldede köylerde mutlaka bir iyiliği dokunan güzel insan. Sadece kendi hemşerilerine değil adete hizmeti kendine dert eden ulaşan arıyan her vatandaşın dertlerine ortak olan çözmek için mücadele eden çözüm üreten güzel insan Mevlam ayağına taş değdirmesin. 4 yıldır bire bir tanıdığımız kıymetli ve  saygı duydugumuz Saffet kaya'yı her nerde bir iyilik konusu açılsa ilk sırada kendisi yer alıyor insanların gönlünde kalbinde olmak çok zordur ama ne güzel ki bu güzel duyguları yaşamak  sevilmek ve  sevmek bizimde her zaman onur duyduğumuz  vekilimize nasip oldu.Bir bakana vekile veya bir bürokrata  bu kadar ziyaret olmaziken Sn. Vekilimizin ziyaretçi akımının aslında cevabı çok açık ve  netdir. Gece gündüz haftaiçi ve ya sonu ne zaman olursa olsun aradığınız da illaki ya çözüm  yada yardımcı olmak adına adımları atmaktadır. Çok nadirdir bu yoğunlukta hiç tanımadığı kişiyi sağlıkla ilgili sorununu çözüp tedavi sürecini her gün Dr arayarak bilgi almak tedavisi bitene kadar takip etmek kimse kusara bakmasınki bu zamanda cok zor ender kişilerde vardır bu hizmet. Dileğimiz ve isteğimiz devletin yükünü kendine yük eden vatandaşın derdini kendine dert eden Sn Vekilimizi tanınan bilinen ve saygınlığıyla gönüllerde taht kuran Vekilimizi en iyi yakışır bir yerde devletimize bizlere hizmet etmeyi mevlam nasip eder inşallah bu hizmet dalında  çıkarsız menfaatsiz olan kişilerin sayıları cok az sayıdadır inanıyoruz ki devletimizi yöneten kişi veya kişiler bu saygınlıkta olan karekterli, onurlu ve  tecrübeli büyüğümüze yakışır  bir yerde hizmet etmek için görev verilmesini başta Sn Cumhur başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Başkanımızdan Arz ediyoruz.İyi temiz duygularla hizmet eden Vekilimizi Bakanlikta görmekten onur duyarız  Sn vekilimizi iyilik ve hizmetleri yazmakla bitmez. Biz bunu kısa bir sözle dile getirmek istedik. BAŞIN DÜŞERSE DARA SAFFET KAYA'YI ARA Saygılarımla AKES-DER GENEL BAŞKAN  Hasan Kansızoğlu
Ekleme Tarihi: 30 Ağustos 2024 - Cuma

Gönüllerde taht kuran Saffet Kaya.

Gönüllerde taht kuran Saffet Kaya.

Sevilmek saygı duymak yaşam sürecinde en büyük zenginliktir ne güzel ki  onur ve gurur duyduğumuz AKES-DER Derneğimizin ONURSAL Başkanı Saffet Kaya  her ilde , ilçede, beldede köylerde mutlaka bir iyiliği dokunan güzel insan. Sadece kendi hemşerilerine değil adete hizmeti kendine dert eden ulaşan arıyan her vatandaşın dertlerine ortak olan çözmek için mücadele eden çözüm üreten güzel insan Mevlam ayağına taş değdirmesin. 4 yıldır bire bir tanıdığımız kıymetli ve  saygı duydugumuz Saffet kaya'yı her nerde bir iyilik konusu açılsa ilk sırada kendisi yer alıyor insanların gönlünde kalbinde olmak çok zordur ama ne güzel ki bu güzel duyguları yaşamak  sevilmek ve  sevmek bizimde her zaman onur duyduğumuz  vekilimize nasip oldu.Bir bakana vekile veya bir bürokrata  bu kadar ziyaret olmaziken Sn. Vekilimizin ziyaretçi akımının aslında cevabı çok açık ve  netdir.

Gece gündüz haftaiçi ve ya sonu ne zaman olursa olsun aradığınız da illaki ya çözüm  yada yardımcı olmak adına adımları atmaktadır. Çok nadirdir bu yoğunlukta hiç tanımadığı kişiyi sağlıkla ilgili sorununu çözüp tedavi sürecini her gün Dr arayarak bilgi almak tedavisi bitene kadar takip etmek kimse kusara bakmasınki bu zamanda cok zor ender kişilerde vardır bu hizmet. Dileğimiz ve isteğimiz devletin yükünü kendine yük eden vatandaşın derdini kendine dert eden Sn Vekilimizi tanınan bilinen ve saygınlığıyla gönüllerde taht kuran Vekilimizi en iyi yakışır bir yerde devletimize bizlere hizmet etmeyi mevlam nasip eder inşallah bu hizmet dalında  çıkarsız menfaatsiz olan kişilerin sayıları cok az sayıdadır inanıyoruz ki devletimizi yöneten kişi veya kişiler bu saygınlıkta olan karekterli, onurlu ve  tecrübeli büyüğümüze yakışır  bir yerde hizmet etmek için görev verilmesini başta Sn Cumhur başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Başkanımızdan Arz ediyoruz.İyi temiz duygularla hizmet eden Vekilimizi Bakanlikta görmekten onur duyarız 
Sn vekilimizi iyilik ve hizmetleri yazmakla bitmez. Biz bunu kısa bir sözle dile getirmek istedik.

BAŞIN DÜŞERSE DARA SAFFET KAYA'YI ARA

Saygılarımla AKES-DER GENEL BAŞKAN 
Hasan Kansızoğlu

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ehaber.tv.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.