Mevhibe SOLAK
Köşe Yazarı
Mevhibe SOLAK
 

CHP'li Büyükelçiler, maaşlarını ATİNA'dan mı alıyorlar ? Yoksa Türkiye den mi.?

Biz ülke olarak bu günlerde Mümbiç operasyonu ile Yunanın Adaları silahlandırması   konuşulurken, iki çatlak ses, ''Adalar işi Lozanda  bitmişken, Türkiye bununla niye uğraşıyormuş.''  Ey elçi bilmem kim ?.Sen kimi destekliyorsun?.. Niçin.? Erdoğan çıkıp da: "Adaları alalım mı diyor, onu senden duyuyoruz, sen niye saptırıyorsun.?  Türkiyeden maaş alıp, Yunana çalışman  anlamına gelen o beyanınla, yıllarca bu ülkeye ne hizmet ettin..? En sıkıntılı ve kritik dönemde kimin yanıda olmalıydınız? Ben bir vatandaş olarak anlamakta zorlanıyorum.. Türkiye Yunanistan'dan ada istemiyor, "Adaları  silahlandıramazsın" diyor.. Ey elçi.! Sen ne demek istiyorsun? "Adalar Yunanın, ona bırakılmış, Yunana bulaşmayın" diyorsun.  Onların sozcüsü müsün? Yunanı hizaya getirme peşindeyiz. Yıllarca yurtdışında bu ülkeyi kimlerin temsil ettiğine acı bir örnek.  Diğeri de,''Mavi Vatan da ne işimiz var? İşgalci olmuyalım''  diyordu... Şimdi de askerimiz Mümbiçe gidecek, diyorlar ki ''Suriyede Pkk yok, niye gidiyorsunuz?''  O da Esed'e sözcülük yapıyor.. Suriyede YPG-PKK olduğunu HDP bile kabul ediyor , bu elçilere ne oluyor ? Elçilerde ki Erdoğan karşıtlığı, bunlarda Türkiye karşıtlığı olarak ortaya çıkıyor.   Muhaliflere göre;  Mavi Vatan yok! Güneyde 32 km mülteci şeridine gerek yok!  Yunanla boşuna uğraşıyormuşuz... Size ne ey maaşlarını bu milletin sırtından alanlar..!  Muhalefetin vatanseverlik anlayışı bu..''Dış güçlere ne diyelim?'' Siyasetin de bir sınırı var. Ön şartı da vatan sevmektir..Öteki, tersi olarak 5. Kol faaliyeti cümlesindendir. Bence  Yunandan önce, ülkemizde  herkes aklını başına alsın. BİZİM İÇİN BAŞKA TÜRKİYE YOK!
Ekleme Tarihi: 11 Haziran 2022 - Cumartesi

CHP'li Büyükelçiler, maaşlarını ATİNA'dan mı alıyorlar ? Yoksa Türkiye den mi.?

Biz ülke olarak bu günlerde Mümbiç operasyonu ile Yunanın Adaları silahlandırması   konuşulurken, iki çatlak ses, ''Adalar işi Lozanda  bitmişken, Türkiye bununla niye uğraşıyormuş.'' 

Ey elçi bilmem kim ?.Sen kimi destekliyorsun?.. Niçin.? Erdoğan çıkıp da: "Adaları alalım mı diyor, onu senden duyuyoruz, sen niye saptırıyorsun.?  Türkiyeden maaş alıp, Yunana çalışman  anlamına gelen o beyanınla, yıllarca bu ülkeye ne hizmet ettin..? En sıkıntılı ve kritik dönemde kimin yanıda olmalıydınız? Ben bir vatandaş olarak anlamakta zorlanıyorum..

Türkiye Yunanistan'dan ada istemiyor, "Adaları  silahlandıramazsın" diyor..
Ey elçi.! Sen ne demek istiyorsun? "Adalar Yunanın, ona bırakılmış, Yunana bulaşmayın" diyorsun.  Onların sozcüsü müsün? Yunanı hizaya getirme peşindeyiz. Yıllarca yurtdışında bu ülkeyi kimlerin temsil ettiğine acı bir örnek. 

Diğeri de,''Mavi Vatan da ne işimiz var? İşgalci olmuyalım''  diyordu... Şimdi de askerimiz Mümbiçe gidecek, diyorlar ki ''Suriyede Pkk yok, niye gidiyorsunuz?''
 O da Esed'e sözcülük yapıyor..

Suriyede YPG-PKK olduğunu HDP bile kabul ediyor , bu elçilere ne oluyor ? Elçilerde ki Erdoğan karşıtlığı, bunlarda Türkiye karşıtlığı olarak ortaya çıkıyor.  

Muhaliflere göre; 
Mavi Vatan yok! Güneyde 32 km mülteci şeridine gerek yok!  Yunanla boşuna uğraşıyormuşuz... Size ne ey maaşlarını bu milletin sırtından alanlar..! 
Muhalefetin vatanseverlik anlayışı bu..''Dış güçlere ne diyelim?''

Siyasetin de bir sınırı var. Ön şartı da vatan sevmektir..Öteki, tersi olarak 5. Kol faaliyeti cümlesindendir.
Bence  Yunandan önce, ülkemizde  herkes aklını başına alsın.

BİZİM İÇİN BAŞKA TÜRKİYE YOK!

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ehaber.tv.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.