Hasan Kansızoğlu( AKES-DER Genel Başkanı)
Köşe Yazarı
Hasan Kansızoğlu( AKES-DER Genel Başkanı)
 

TOPLUMDA RAHATSIZLIĞA NEDEN OLAN SÖZDE ŞARKI SÖZLERİ

“Kutsalımıza hakaret eden haddini aşmıştır.” Sezen Aksu “Şahane Bir Şey Yaşamak” adlı son şarkısında insanlığın atası Hz. Adem ve Hz. Havva ‘ ya hakaret etmiştir. Bu hakaret toplumun her kesiminden tepki toplamıştır. Lakin kendisine “sanatçı” diyen küçük bir azınlıkta destek vermiştir. Ancak bilinmelidir ki kendisine “sanatçı” denilen bu zatın ettiği bu hakaretin Türk Ceza Kanunu’nda da karşılığı vardır. Halkın dini değerlerini aşağılamak suçtur ve bunun cezası vardır. İnsanoğlunun en büyük mutluluğu, insanoğlunu ayakta tutan en önemli gücü inancıdır. İnandığımız değerlere hakaret etmek özgürlük değil, alçaklıktır. Hz. Adem ve Hz. Havva insanoğlunun atasıdır, bizim kutsalımızdır. Mevki ve makamı ne olursa olsun bizim dinimizin, vatanımızın ve bayrağımızın ismini bile anarken çok dikkat etmeleri gerektiğini bilmelidir. Sanatçı kisvesi altında değerlerimize saldıran kim olursa olsun haddini aşmıştır.
Ekleme Tarihi: 17 Ocak 2022 - Pazartesi

TOPLUMDA RAHATSIZLIĞA NEDEN OLAN SÖZDE ŞARKI SÖZLERİ

“Kutsalımıza hakaret eden haddini aşmıştır.”

Sezen Aksu “Şahane Bir Şey Yaşamak” adlı son şarkısında insanlığın atası Hz. Adem ve Hz. Havva ‘ ya hakaret etmiştir.

Bu hakaret toplumun her kesiminden tepki toplamıştır. Lakin kendisine “sanatçı” diyen küçük bir azınlıkta destek vermiştir.

Ancak bilinmelidir ki kendisine “sanatçı” denilen bu zatın ettiği bu hakaretin Türk Ceza Kanunu’nda da karşılığı vardır. Halkın dini değerlerini aşağılamak suçtur ve bunun cezası vardır.

İnsanoğlunun en büyük mutluluğu, insanoğlunu ayakta tutan en önemli gücü inancıdır.

İnandığımız değerlere hakaret etmek özgürlük değil, alçaklıktır.

Hz. Adem ve Hz. Havva insanoğlunun atasıdır, bizim kutsalımızdır. Mevki ve makamı ne olursa olsun bizim dinimizin, vatanımızın ve bayrağımızın ismini bile anarken çok dikkat etmeleri gerektiğini bilmelidir.

Sanatçı kisvesi altında değerlerimize saldıran kim olursa olsun haddini aşmıştır.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ehaber.tv.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.