Mevhibe SOLAK
Köşe Yazarı
Mevhibe SOLAK
 

HEDEFTE ERDOĞAN VAR.!

Millet adına, Akşener Abdulhamid ile  alay ediyor..Sen kimsin?. Biraz haddini bil?. Bu güne taşıyarak, ucuna Erdoğanı ekliyor ve istibdatın devamını algı ile TEK Adam'ı vurguluyor.. Tahminen yüzlerce öğrenci okuttum derslerimde.. Hiç bir zaman ne Abdulhamid, ne de diğer ceddimmle alakalı kötü bir söz öğretmedim öğrencilerime..ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN.!.. Bu nasıl bir savrulma?.. Bu nasıl bir Türkiye aleyhdarlığıdır.. Tarih bunlardan muzdarip oluyor.. Tarih adına çıkıp da Emanuel Karasso'ya nankör diyecek yerde, Abdulhamid'e saldıran birini, biz Bakan edip üst mertebeden maaş.verdik  NE YAZIK Kİ.. Haram olsun... Abdulhamid; Chp den 15 ödünç vekil almadı.. İthal Vekillerle hileli Meclis grubu kurmadı... Grup kurup da partisine hazine yardımı adıyla abidik gubidik oyunları yapmadı.. Bartın'da ve Karadenizde, Konya'da daha bilmem nerelerde kendinden kaç yaş ilerdeki vatandaşını azarlamadı.. Şehit bacısına sinkaf edene destek olmadı.. Olmayan hakk helalliği pazarlığına girmedi..Türkiye Devletine darbe yapanlarla dost olmadı.. Vatan düşmanlarından kahvaltı istemedi.. Ağzına yağlı kazık alanlara husumetini göstereceğine,  Abdulhamid'e bu hücum veya husumet neden dir? Ona kızıl diyenler bile belki bu kadar kızgın değildiler.. Akif'in bile pişman olduğu.. Rıza Tevfik Bölükbaşı gibi birinin bile teneşirdeki Abdulhamid'e mersiye yazıp, özür dileyip, helallik istediği geçmişden bihaber tarihçi yaftasıyla, padişaha husumet edenin doktorasına imza atanlar.. BUNLAR NASIL TARİHÇİ YİM DİYOR...? Mevhibe Solak..
Ekleme Tarihi: 23 Mayıs 2022 - Pazartesi

HEDEFTE ERDOĞAN VAR.!

Millet adına, Akşener Abdulhamid ile  alay ediyor..Sen kimsin?. Biraz haddini bil?. Bu güne taşıyarak, ucuna Erdoğanı ekliyor ve istibdatın devamını algı ile TEK Adam'ı vurguluyor..

Tahminen yüzlerce öğrenci okuttum derslerimde.. Hiç bir zaman ne Abdulhamid, ne de diğer ceddimmle alakalı kötü bir söz öğretmedim öğrencilerime..ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN.!..

Bu nasıl bir savrulma?.. Bu nasıl bir Türkiye aleyhdarlığıdır.. Tarih bunlardan muzdarip oluyor.. Tarih adına çıkıp da Emanuel Karasso'ya nankör diyecek yerde, Abdulhamid'e saldıran birini, biz Bakan edip üst mertebeden maaş.verdik  NE YAZIK Kİ.. Haram olsun...

Abdulhamid;
Chp den 15 ödünç vekil almadı.. İthal Vekillerle hileli Meclis grubu kurmadı... Grup kurup da partisine hazine yardımı adıyla abidik gubidik oyunları yapmadı.. Bartın'da ve Karadenizde, Konya'da daha bilmem nerelerde kendinden kaç yaş ilerdeki vatandaşını azarlamadı.. Şehit bacısına sinkaf edene destek olmadı.. Olmayan hakk helalliği pazarlığına girmedi..Türkiye Devletine darbe yapanlarla dost olmadı.. Vatan düşmanlarından kahvaltı istemedi.. Ağzına yağlı kazık alanlara husumetini göstereceğine,  Abdulhamid'e bu hücum veya husumet neden dir? Ona kızıl diyenler bile belki bu kadar kızgın değildiler..

Akif'in bile pişman olduğu.. Rıza Tevfik Bölükbaşı gibi birinin bile teneşirdeki Abdulhamid'e mersiye yazıp, özür dileyip, helallik istediği geçmişden bihaber tarihçi yaftasıyla, padişaha husumet edenin doktorasına imza atanlar.. BUNLAR NASIL TARİHÇİ YİM DİYOR...?

Mevhibe Solak..

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ehaber.tv.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.