Selcen YARDIMCI
Köşe Yazarı
Selcen YARDIMCI
 

Güçlü insan yetiştirelim.!

Güçlü insan yetiştirelim.... Yıllarca kadınların güçlenmesi, istihdam sağlaması, geri kalmaması teşvik edildi.. Her türlü eylem, teşvik, kanun, konuşmalar yapılıp gündeme getirildi.. Ama bunlar olurken, erkekler çok arkada kaldı.. Bakıyoruz etrafımızdaki hiçbir eğitim, sanat, kültür, çocuk gelişimi gibi bütün etkinliklerin çoğunluğu kadınlardan oluşmakta. Sonrası eşler arasında büyük uyumsuzluk ve hızla artan boşanma sebeplerinden biri.. Kadın her konuda bilgi deneyim sahibiyken, aktifken, erkek çok pasif kaldı.. Toplum olarak algımızı değiştirmeliyiz.. Hala bir cinsiyet ayrımcılığı mevcut.. Kadın- Erkek değil, insan güçlü olmalı.. Her durumla baş edecek kadar güçlü ve var olmalı.. Bizlere düşen görev, toplum olarak pozitif ayrımcılık yapılmadan insan yetiştirilmeli.. Güçlü ve sorumluluk sahibi olmak, her bireyin hakkıdır .
Ekleme Tarihi: 11 Ağustos 2023 - Cuma

Güçlü insan yetiştirelim.!

Güçlü insan yetiştirelim....

Yıllarca kadınların güçlenmesi, istihdam sağlaması, geri kalmaması teşvik edildi.. Her türlü eylem, teşvik, kanun, konuşmalar yapılıp gündeme getirildi.. Ama bunlar olurken, erkekler çok arkada kaldı.. Bakıyoruz etrafımızdaki hiçbir eğitim, sanat, kültür, çocuk gelişimi gibi bütün etkinliklerin çoğunluğu kadınlardan oluşmakta. Sonrası eşler arasında büyük uyumsuzluk ve hızla artan boşanma sebeplerinden biri.. Kadın her konuda bilgi deneyim sahibiyken, aktifken, erkek çok pasif kaldı..

Toplum olarak algımızı değiştirmeliyiz.. Hala bir cinsiyet ayrımcılığı mevcut..

Kadın- Erkek değil, insan güçlü olmalı.. Her durumla baş edecek kadar güçlü ve var olmalı.. Bizlere düşen görev, toplum olarak pozitif ayrımcılık yapılmadan insan yetiştirilmeli..
Güçlü ve sorumluluk sahibi olmak, her bireyin hakkıdır .

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ehaber.tv.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.