Sema Örs
Köşe Yazarı
Sema Örs
 

BESLE KARGAYI, OYSUN GÖZÜNÜ.

Tam da İran dışişleri bakanı CEVAD ZARİF Cumhurbaşkanımızı İran'a davet edip birlik beraberlik  mesajı verdikten sonra İran da sirenler çaldı ..Bu bir gövde gösterisi miydi.? ve bu gözdağı kime?.. ABD - İsrail - tüm batı medeniyetleri TÜRK'e düşmandır.  Sınırlarımızı askeri mühimmatlarıyla kuşatıyorlar.. Çünkü OSMANLILAR yeniden diriliyor, farkındalar .. Hedef TÜRKİYE.!! Ermenistan’a gönderilen Rus savaş uçakları  bölgeye İran hava sahasını kullanarak geçti.. ve bu Rus uçakları Türk tanklarını vurdu.. Tebriz de Türkleri zindana atan İran hep Ermenistan'ın yanında oldu.. Irak'a Afkanistan'a saldırırken Amerika'ya destek veren 'biz olmasaydık giremezdiniz' diyen Dünya Tarihinin ne yapacağı bilinmeyen ülkesi İran, yine yeniden kilit isim haline geldi!. patlatılacak balon haline gelmiş  İran'ın karizması  Amerika tarafından çizilmeye başladı.. Önce ekonomik saldırıyla İran halkını fakirleştirdi bunu Türkiye üzerinde de denediler fakat Recep Tayyip Erdoğan engeline takıldılar.. İran ile  Türkiye'mi  savaştırmak istediler istiyorlar da fakat  ehli sünnet itikatını kaybetmiş İran'nın , parayı yufkaya sarıp develere yediren şımarık zengin suudların eğer göreceği bir bela varsa bu tabi ki bizim elimizden olmayacak..eee.! (BESLE KARGAYI,  OYSUN GÖZÜNÜ).. Turkiye'nin IHA - SİHA üretiminde, en gelişmiş ülkelere bile fark atması, savunmada milli ve yerli kapasitenin %70'lere çıkarılması, Dünya'nın kaosa sürüklendiği süreçte TÜRKİYE'min bu güce erişmesi, hepsini kudurtuyor tabi ki...Amerika da Joe Biden le güç kazanan Küresel Güç, Türkiye'ye karşı FETÖ kurgularını  yeniden kullanmaya başlayacak.ve turuva atları da kesinlikle CHP olacaktır.. gelin görün ki CHP  de patır patır dökülüyor, bölünüyorlar.. CHP Milletvekilleri; Mehmet Çelebi, Özcan Özel ve Hüseyin Avni Aksoy, CHP’den ayrıldı. Bölen kim.?..HDP... 'Selahattin Demirtaş ittifakı..!'' İşte böyle, ''BESLEDİNİZ KARGALARI, OYDULAR  GÖZÜNÜZÜ'' Resulullah (sav) hadis-i şerifin de buyuruyorlar ki;  “Harpler, fitne ve fesat çoğaldıkça Allah (bu ümmete) ‘Mevaliden’ bir ordu gönderecektir. Onlar ata binmede Araplardan çok daha üstün ve silah kullanmada çok daha mahirdirler. İşte Allah bu dini onlarla(yeniden) İHYA edecektir....”..(İbn Mace/4090)  Kutlu PEYGAMBERİMİZİN sözlerine binaen bizde Cumhurbaşkanımızın  dediği gibi.. TOPUNUZ GELİN.! MÜSLÜMAN TÜRK MİLLETİNİ AŞAMAYACAKSINIZ.! diyoruz.. ALLAH (c.c)Muhammed Suresi 7. Ayet de şöyle buyuruyorlar.. Ey iman edenler, eğer siz Allah'a, Allah'ın dinine yardım ederseniz, O da size yardım eder. Kendinize itimadınızı artırır, ordunuzu güçlendirir, devletinizi ayakta tutar, itibarınızı yüceltir. Sizi kararlı, sabırlı ve azimli hale getirir...Sadakallahülazim.. selam ve saygılarımla.. 
Ekleme Tarihi: 31 Temmuz 2021 - Cumartesi

BESLE KARGAYI, OYSUN GÖZÜNÜ.

Tam da İran dışişleri bakanı CEVAD ZARİF Cumhurbaşkanımızı İran'a davet edip birlik beraberlik  mesajı verdikten sonra İran da sirenler çaldı ..Bu bir gövde gösterisi miydi.? ve bu gözdağı kime?.. ABD - İsrail - tüm batı medeniyetleri TÜRK'e düşmandır.  Sınırlarımızı askeri mühimmatlarıyla kuşatıyorlar.. Çünkü OSMANLILAR yeniden diriliyor, farkındalar .. Hedef TÜRKİYE.!!

Ermenistan’a gönderilen Rus savaş uçakları  bölgeye İran hava sahasını kullanarak geçti.. ve bu Rus uçakları Türk tanklarını vurdu.. Tebriz de Türkleri zindana atan İran hep Ermenistan'ın yanında oldu.. Irak'a Afkanistan'a saldırırken Amerika'ya destek veren 'biz olmasaydık giremezdiniz' diyen Dünya Tarihinin ne yapacağı bilinmeyen ülkesi İran, yine yeniden kilit isim haline geldi!. patlatılacak balon haline gelmiş  İran'ın karizması  Amerika tarafından çizilmeye başladı.. Önce ekonomik saldırıyla İran halkını fakirleştirdi bunu Türkiye üzerinde de denediler fakat Recep Tayyip Erdoğan engeline takıldılar.. İran ile  Türkiye'mi  savaştırmak istediler istiyorlar da fakat  ehli sünnet itikatını kaybetmiş İran'nın , parayı yufkaya sarıp develere yediren şımarık zengin suudların eğer göreceği bir bela varsa bu tabi ki bizim elimizden olmayacak..eee.! (BESLE KARGAYI,  OYSUN GÖZÜNÜ)..

Turkiye'nin IHA - SİHA üretiminde, en gelişmiş ülkelere bile fark atması, savunmada milli ve yerli kapasitenin %70'lere çıkarılması, Dünya'nın kaosa sürüklendiği süreçte TÜRKİYE'min bu güce erişmesi, hepsini kudurtuyor tabi ki...Amerika da Joe Biden le güç kazanan Küresel Güç, Türkiye'ye karşı FETÖ kurgularını  yeniden kullanmaya başlayacak.ve turuva atları da kesinlikle CHP olacaktır.. gelin görün ki CHP  de patır patır dökülüyor, bölünüyorlar.. CHP Milletvekilleri; Mehmet Çelebi, Özcan Özel ve Hüseyin Avni Aksoy, CHP’den ayrıldı. Bölen kim.?..HDP... 'Selahattin Demirtaş ittifakı..!'' İşte böyle, ''BESLEDİNİZ KARGALARI, OYDULAR  GÖZÜNÜZÜ'' Resulullah (sav) hadis-i şerifin de buyuruyorlar ki;

 Harpler, fitne ve fesat çoğaldıkça Allah (bu ümmete) ‘Mevaliden’ bir ordu gönderecektir. Onlar ata binmede Araplardan çok daha üstün ve silah kullanmada çok daha mahirdirler. İşte Allah bu dini onlarla(yeniden) İHYA edecektir....”..(İbn Mace/4090) 

Kutlu PEYGAMBERİMİZİN sözlerine binaen bizde Cumhurbaşkanımızın  dediği gibi..
TOPUNUZ GELİN.! MÜSLÜMAN TÜRK MİLLETİNİ AŞAMAYACAKSINIZ.! diyoruz..

ALLAH (c.c)Muhammed Suresi 7. Ayet de şöyle buyuruyorlar..

Ey iman edenler, eğer siz Allah'a, Allah'ın dinine yardım ederseniz, O da size yardım eder. Kendinize itimadınızı artırır, ordunuzu güçlendirir, devletinizi ayakta tutar, itibarınızı yüceltir. Sizi kararlı, sabırlı ve azimli hale getirir...Sadakallahülazim..

selam ve saygılarımla.. 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ehaber.tv.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.