Sema Örs
Köşe Yazarı
Sema Örs
 

ÇEMBER DARALIYOR..

Medya felaket tellallığına devam ediyor.. manşetleri vatan hainlerinin ağzını sulandırıyor, LAKİN onlar  için çember daralıyor artık…PAPAZ muhallebisini İSRAİL kusturuyor YEDİRDİKLERİNE.. .İhanetlerini kendi kendilerine  deşifre ediyorlar.. 103 General gibi... Aslında MANŞET OLANLARLA OYALANDIRILIYORUZ…!! BU DEVLETİN EN SİNSİ MUHALİF YÖNETİCİLERİ Caddebostan da ki BÜYÜK KULÜP ve üyeleridir. Belki içlerin de masumları da vardır ama belki? diyorum.. Uzun zamandır  Bu kulüp çok dikkatimi çekiyor...Fransızca adıyla “Cercle d’Orient” (Serkldoryan) ya da, “ Büyük Kulüp ”1882 yılında İngiltere Büyükelçisi Sir Alfred Sandison tarafından kurulmuş.. İngiltere’nin İstanbul Elçisi olan Sandison , Kraliyet ailesinin   Osmanlı’daki en yetkili temsilcisi ve siyasi misyon şefidir. Sandison, Beyoğlu’ndaki “Grand Orient Mason Locası’nın” da kurucusudur... Biraz araştırırsanız bu kuruluşa kimlerin üye olduklarını görürsünüz. Görünce şok olacağınız isimler var.. Şu falan, şu filanla ne alaka? diyeceksiniz.. Bugün gerek AK PARTİ içinde gerek bilgisizce halkın masum yüzleri iktidara muhalif oluyor.. Onlar, hayal alemlerindeki tabuların gölgesinde mutlu olmayı tercih eden, gözleri ile göremedikleri, kulakları ile duyamadıkları gerçeklere odaklanmaktan korkan, o nedenle de duymak istediklerini söyleyenlerin peşinden koşmayı tercih eden, hayallerindeki rahat ve birazda zengin hayatın peşindeler.. Aslında FARKINA VARSALAR BİLE, yaşamını idame ettirebilmesi için kendilerinin pesinde olan yılanların varlığını kabul etmek bile istemezler. Oysaki... ''Uzun otların arasın da sessiz ve sinsice avını kovalamakta olan yılanlar, size yaklaşırken kükremezler. ‘bunu  unutmamak lazım.. Korkaklarla hiçbir işte başarı elde edemezsiniz ama politik olarak kullanırsınız.. ....BUGÜN İNANDIĞINIZ  İNSANLARI, UMMADIĞINIZ YERDE UMMADIĞINIZ İNSANLARLA GÖRÜYORSANIZ bilin ki; Ya kötü bir zaafı vardır. İpleri birilerinin elinde kişiliksiz, zayıf ve acizdir. Ya da makam, mevki, para peşindedir .''VATAN, NAMUS ve ŞEREF ''bu üç onuru taşıyamayanlar eninde sonunda kaybetmeye mahkûmdur... '''Hak kuldan intikamını kul ile alır. Din irfan bilmeyen bunu kul etti sanır.''' GÖRELİM MEVLA NEYLER, NEYLERSE GÜZEL EYLER... Selam ve Saygılarımla…
Ekleme Tarihi: 07 Nisan 2021 - Çarşamba

ÇEMBER DARALIYOR..

Medya felaket tellallığına devam ediyor.. manşetleri vatan hainlerinin ağzını sulandırıyor, LAKİN onlar  için çember daralıyor artık…PAPAZ muhallebisini İSRAİL kusturuyor YEDİRDİKLERİNE.. .İhanetlerini kendi kendilerine  deşifre ediyorlar.. 103 General gibi... Aslında

MANŞET OLANLARLA OYALANDIRILIYORUZ…!! BU DEVLETİN EN SİNSİ MUHALİF YÖNETİCİLERİ Caddebostan da ki BÜYÜK KULÜP ve üyeleridir. Belki içlerin de masumları da vardır ama belki? diyorum.. Uzun zamandır  Bu kulüp çok dikkatimi çekiyor...Fransızca adıyla “Cercle d’Orient” (Serkldoryan) ya da, “ Büyük Kulüp ”1882 yılında İngiltere Büyükelçisi Sir Alfred Sandison tarafından kurulmuş.. İngiltere’nin İstanbul Elçisi olan Sandison , Kraliyet ailesinin   Osmanlı’daki en yetkili temsilcisi ve siyasi misyon şefidir. Sandison, Beyoğlu’ndaki “Grand Orient Mason Locası’nın” da kurucusudur... Biraz araştırırsanız bu kuruluşa kimlerin üye olduklarını görürsünüz. Görünce şok olacağınız isimler var.. Şu falan, şu filanla ne alaka? diyeceksiniz..

Bugün gerek AK PARTİ içinde gerek bilgisizce halkın masum yüzleri iktidara muhalif oluyor.. Onlar, hayal alemlerindeki tabuların gölgesinde mutlu olmayı tercih eden, gözleri ile göremedikleri, kulakları ile duyamadıkları gerçeklere odaklanmaktan korkan, o nedenle de duymak istediklerini söyleyenlerin peşinden koşmayı tercih eden, hayallerindeki rahat ve birazda zengin hayatın peşindeler.. Aslında FARKINA VARSALAR BİLE, yaşamını idame ettirebilmesi için kendilerinin pesinde olan yılanların varlığını kabul etmek bile istemezler.

Oysaki...

''Uzun otların arasın da sessiz ve sinsice avını kovalamakta olan yılanlar, size yaklaşırken kükremezler. ‘bunu  unutmamak lazım..

Korkaklarla hiçbir işte başarı elde edemezsiniz ama politik olarak kullanırsınız..

....BUGÜN İNANDIĞINIZ  İNSANLARI, UMMADIĞINIZ YERDE UMMADIĞINIZ İNSANLARLA GÖRÜYORSANIZ bilin ki; Ya kötü bir zaafı vardır. İpleri birilerinin elinde kişiliksiz, zayıf ve acizdir. Ya da makam, mevki, para peşindedir

.''VATAN, NAMUS ve ŞEREF ''bu üç onuru taşıyamayanlar eninde sonunda kaybetmeye mahkûmdur...

'''Hak kuldan intikamını kul ile alır. Din irfan bilmeyen bunu kul etti sanır.'''

GÖRELİM MEVLA NEYLER, NEYLERSE GÜZEL EYLER...

Selam ve Saygılarımla…

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ehaber.tv.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.