Sema Örs
Köşe Yazarı
Sema Örs
 

Günaydın CHP!

EĞER KALDIYSA Chp'nin içindeki gerçek Atatürk'çüler, çıkın bu mahmurluktan..! Parti içinde bile istenmeyen, indirmek için bin bir takla attırdıkları,Kılıçdaroğlu'nu az kalsın milletin başına kakalıyacaklardı..CHP içinde bu seçimlerde meydana çıkanların çoğu sadece Kılıçdaroğlu'nu son döneminde kullanmak,seçim sonrası indirip, başa getirmek istediklerini emelleri için devreye sokmak.. Olmadı ama.!.. Hesaplar tutmadı, yine yarıdan dönüldü çünkü onları da kullananlar vardı..Oyun içinde oyun sarmaşık gibi birbirlerine girdiler..Bunlar artık çözülemez..Yakında kongrelerinde çoook olaylara şahit olacağız.. Alın size bir örnek; Babacan ve Davutoğlu, CHP'yi çok fena dolandırdı diyenler var..Millet İttifakıyla bir olup, tek oy almadan 35 milletvekili sahibi oldular... Günaydınn CHP!. henüz uyku mahmurusun!.. Millet İttifakı'nın ortaklarından Gelecek Partisi, 14 Mayıs Pazar günü yapılan Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerine 19 adayla CHP listesinden girdi. Kesin olmayan sonuçlarına göre, Gelecek Partisi'nin 19 kişilik kontenjanından 10 isim Meclis'e girdi. Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Twitter hesabından Meclis'e giren milletvekilleriyle ilk grup toplantısını gerçekleştirdiklerini duyurdu. Davutoğlu'nun paylaşımı, tepkiyle karşılandı. CHP'ye hiç oy kazandırmadan bu milletvekillerini aldığı için CHP seçmeni tarafından yorumlarla adeta linç edildi. Davutoğlu, gelen tepkilerin ardından paylaşımını sildi. Ahmet Davutoğlu'nun sildiği paylaşım...  
Ekleme Tarihi: 17 Haziran 2023 - Cumartesi

Günaydın CHP!

EĞER KALDIYSA Chp'nin içindeki gerçek Atatürk'çüler, çıkın bu mahmurluktan..!

Parti içinde bile istenmeyen, indirmek için bin bir takla attırdıkları,Kılıçdaroğlu'nu az kalsın milletin başına kakalıyacaklardı..CHP içinde bu seçimlerde meydana çıkanların çoğu sadece Kılıçdaroğlu'nu son döneminde kullanmak,seçim sonrası indirip, başa getirmek istediklerini emelleri için devreye sokmak..

Olmadı ama.!..
Hesaplar tutmadı, yine yarıdan dönüldü çünkü onları da kullananlar vardı..Oyun içinde oyun sarmaşık gibi birbirlerine girdiler..Bunlar artık çözülemez..Yakında kongrelerinde çoook olaylara şahit olacağız..

Alın size bir örnek;
Babacan ve Davutoğlu, CHP'yi çok fena dolandırdı diyenler var..Millet İttifakıyla bir olup, tek oy almadan 35 milletvekili sahibi oldular...

Günaydınn CHP!. henüz uyku mahmurusun!..

Millet İttifakı'nın ortaklarından Gelecek Partisi, 14 Mayıs Pazar günü yapılan Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerine 19 adayla CHP listesinden girdi. Kesin olmayan sonuçlarına göre, Gelecek Partisi'nin 19 kişilik kontenjanından 10 isim Meclis'e girdi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Twitter hesabından Meclis'e giren milletvekilleriyle ilk grup toplantısını gerçekleştirdiklerini duyurdu.

Davutoğlu'nun paylaşımı, tepkiyle karşılandı. CHP'ye hiç oy kazandırmadan bu milletvekillerini aldığı için CHP seçmeni tarafından yorumlarla adeta linç edildi. Davutoğlu, gelen tepkilerin ardından paylaşımını sildi.

Ahmet Davutoğlu'nun sildiği paylaşım...
 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ehaber.tv.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.