EBYÜ özel güvenlik görevlilerine eğitim

EĞİTİM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.10.2024 - 10:01, Güncelleme: 23.10.2024 - 09:55
 

EBYÜ özel güvenlik görevlilerine eğitim

EBYÜ özel güvenlik görevlilerine eğitim
Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesinde (EBYÜ) görev yapan özel güvenlik görevlilerine eğitim verildi.İl Emniyet Müdürlüğü Özel Güvenlik Şube Müdürlüğü koordinesinde; Asayiş, Güvenlik, Narkotik Suçlarla Mücadele, Terörle Mücadele Şube Müdürlükleri ile Rehberlik ve Psikolojik Danışma Büro Amirliği uzman personelince;2024-2025 akademik yılının başlamasıyla Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi ve bağlı kampüs alanlarında çalışan özel güvenlik görevlilerine yönelik Özel Güvenlik Hukuku, Kaan Uygulaması, Genel Kollukla İlişkiler ve Güvenlik Farkındalığı konularında bilgilendirmeler yapıldı.
EBYÜ özel güvenlik görevlilerine eğitim
Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesinde (EBYÜ) görev yapan özel güvenlik görevlilerine eğitim verildi.
İl Emniyet Müdürlüğü Özel Güvenlik Şube Müdürlüğü koordinesinde; Asayiş, Güvenlik, Narkotik Suçlarla Mücadele, Terörle Mücadele Şube Müdürlükleri ile Rehberlik ve Psikolojik Danışma Büro Amirliği uzman personelince;
2024-2025 akademik yılının başlamasıyla Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi ve bağlı kampüs alanlarında çalışan özel güvenlik görevlilerine yönelik Özel Güvenlik Hukuku, Kaan Uygulaması, Genel Kollukla İlişkiler ve Güvenlik Farkındalığı konularında bilgilendirmeler yapıldı.

Erzincan HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ehaber.tv.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.