Fenerbahçe, Galatasaray derbisinin hazırlıklarını tamamladı

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.09.2024 - 20:00, Güncelleme: 20.09.2024 - 19:39
 

Fenerbahçe, Galatasaray derbisinin hazırlıklarını tamamladı

Fenerbahçe, Galatasaray derbisinin hazırlıklarını tamamladı
Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’in 6. haftasında yarın sahasında Galatasaray ile oynayacağı derbi maçın hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla tamamladı.Teknik Direktör Jose Mourinho yönetiminde gerçekleştirilen çalışma; ısınma, çabukluk ve koordinasyon hareketleriyle başladı. Pas çalışması ve çift kale maçlarla devam eden antrenman, taktiksel ve bireysel çalışmalarla noktalandı.Sarı-lacivertliler, bu antrenmanla Galatasaray maçı hazırlıklarını tamamladı ve Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde kampa girdi.
Fenerbahçe, Galatasaray derbisinin hazırlıklarını tamamladı
Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’in 6. haftasında yarın sahasında Galatasaray ile oynayacağı derbi maçın hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla tamamladı.
Teknik Direktör Jose Mourinho yönetiminde gerçekleştirilen çalışma; ısınma, çabukluk ve koordinasyon hareketleriyle başladı. Pas çalışması ve çift kale maçlarla devam eden antrenman, taktiksel ve bireysel çalışmalarla noktalandı.
Sarı-lacivertliler, bu antrenmanla Galatasaray maçı hazırlıklarını tamamladı ve Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde kampa girdi.

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ehaber.tv.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.