VALİ ÇİFTÇİ, HENÜZ UÇAKTA PATLAYICI BİR MADDEYE RASLANMADI..

YEREL (EHA) - ehaber.tv.tr | 06.09.2024 - 19:07, Güncelleme: 06.09.2024 - 20:50
 

VALİ ÇİFTÇİ, HENÜZ UÇAKTA PATLAYICI BİR MADDEYE RASLANMADI..

ehaber/EHA
Hindistan’ın Air Vistara hava yolu şirketine ait bir yolcu uçağı, Hindistan’dan Almanya’ya sefer yaparken bomba ihbarı nedeniyle Erzurum Havalimanı’na acil iniş yapmak zorunda kaldı  Bomba ihbarı üzerine Erzurum Havalimanı’na acil iniş yapan uçak, aprona  yaklaşıp güvenli bir şekilde durdu; hemen ardından yolcular uçağın içinden tahliye edildi ve güvenlik önlemleri en üst seviyeye çıkarıldı. Erzurum Havalimanı’na acil iniş yapan Vistara Hava Yolları’na ait uçakta yapılan bomba ihbarı sonrası, güvenlik güçleri ve bomba imha ekipleri hızlı bir şekilde harekete geçti. Uçaktaki tüm yolcular güvenli bir şekilde tahliye edildi ve terminalde bekletiliyor. Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, olayın ciddiyetle ele alındığını ve tüm güvenlik önlemlerinin alındığını belirtti. Şu ana kadar yapılan aramalarda herhangi bir patlayıcı maddeye rastlanmadı, ancak arama çalışmaları titizlikle devam ediyor.
ehaber/EHA

Hindistan’ın Air Vistara hava yolu şirketine ait bir yolcu uçağı, Hindistan’dan Almanya’ya sefer yaparken bomba ihbarı nedeniyle Erzurum Havalimanı’na acil iniş yapmak zorunda kaldı

 Bomba ihbarı üzerine Erzurum Havalimanı’na acil iniş yapan uçak, aprona  yaklaşıp güvenli bir şekilde durdu; hemen ardından yolcular uçağın içinden tahliye edildi ve güvenlik önlemleri en üst seviyeye çıkarıldı.

Erzurum Havalimanı’na acil iniş yapan Vistara Hava Yolları’na ait uçakta yapılan bomba ihbarı sonrası, güvenlik güçleri ve bomba imha ekipleri hızlı bir şekilde harekete geçti. Uçaktaki tüm yolcular güvenli bir şekilde tahliye edildi ve terminalde bekletiliyor.

Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, olayın ciddiyetle ele alındığını ve tüm güvenlik önlemlerinin alındığını belirtti. Şu ana kadar yapılan aramalarda herhangi bir patlayıcı maddeye rastlanmadı, ancak arama çalışmaları titizlikle devam ediyor.

Erzurum HABERİ

Habere ifade bırak !
Haberle İlişkili Video
Video Galeride Aç
Video albümüne giderek videoya yorum yazabilir yada videoyu sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ehaber.tv.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.