GAÜN Öğretim Üyesi Aliyev Rusya’da sergi açtı

KÜLTÜR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.10.2024 - 17:30, Güncelleme: 22.10.2024 - 17:24
 

GAÜN Öğretim Üyesi Aliyev Rusya’da sergi açtı

GAÜN Öğretim Üyesi Aliyev Rusya’da sergi açtı
Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi Mahammad Aliyev, Rusya’nın St. Petersburg şehrinde bulunan Baron Stieglitz Resim Akademisi’nde kişisel bir sergi ve masterclass düzenledi.Akademi Rektörü tarafından açılışı yapılan etkinlik, hem akademik çevreler hem de sanatseverler tarafından ilgi gördü.Sergide, Aliyev’in duygusal derinlik ve doğa temalarını işlediği çeşitli eserleri yer aldı. Sanatçının oluşturucu sürecini detaylandırdığı masterclass etkinliğine akademinin öğretim üyeleri ve öğrencileri katıldı.
GAÜN Öğretim Üyesi Aliyev Rusya’da sergi açtı
Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi Mahammad Aliyev, Rusya’nın St. Petersburg şehrinde bulunan Baron Stieglitz Resim Akademisi’nde kişisel bir sergi ve masterclass düzenledi.
Akademi Rektörü tarafından açılışı yapılan etkinlik, hem akademik çevreler hem de sanatseverler tarafından ilgi gördü.
Sergide, Aliyev’in duygusal derinlik ve doğa temalarını işlediği çeşitli eserleri yer aldı. Sanatçının oluşturucu sürecini detaylandırdığı masterclass etkinliğine akademinin öğretim üyeleri ve öğrencileri katıldı.

Gaziantep HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ehaber.tv.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.