GAÜN Turizm ve Otelcilik MYO aşçılık programında derece aldı

EĞİTİM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.10.2024 - 15:00, Güncelleme: 07.10.2024 - 14:51
 

GAÜN Turizm ve Otelcilik MYO aşçılık programında derece aldı

GAÜN Turizm ve Otelcilik MYO aşçılık programında derece aldı
Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu Aşçılık programı öğrencileri, Kayseri Gastronomi Günleri Etkinliği kapsamında gerçekleştirilen Üniversitelerarası Yemek Yarışmaları’nda derece aldı.Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu Aşçılık programı öğrencileri Öğr. Gör. Ali Nadir Zeyrek ve Öğr. Gör. Eyüp Atılgan koordinatörlüğünde katıldıkları Kayseri Gastronomi Günleri Etkinliği kapsamında gerçekleştirilen Üniversiteler arası yemek yarışmalarında derece aldı.Kayseri Mutfağı Ana Yemek Yarışması dalında Zeliha Tahta 1.lik kupası, Modern Türk Mutfağı Ekip Yemek Yarışması dalında Eyüp Nebi Ercan, Zeliha Tahta, Nurgül Ocakcı 2.’lik kupası, Tatlı Yarışması dalında Elif Yaren Bulduk 3.’lük kupası aldı.Yarışmacıların hazırlık döneminde onlara destek veren ve yarışma sponsorluklarını üstlenen Bayazhan Butik Hotel&Restaurant Mutfak Şefi Ali Bedri Çelikhan ve MASATDER Aşçılar Derneği Başkanı İsmet Hızal öğrencilerin başarılarından gurur duyduklarını belirtti.
GAÜN Turizm ve Otelcilik MYO aşçılık programında derece aldı
Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu Aşçılık programı öğrencileri, Kayseri Gastronomi Günleri Etkinliği kapsamında gerçekleştirilen Üniversitelerarası Yemek Yarışmaları’nda derece aldı.
Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu Aşçılık programı öğrencileri Öğr. Gör. Ali Nadir Zeyrek ve Öğr. Gör. Eyüp Atılgan koordinatörlüğünde katıldıkları Kayseri Gastronomi Günleri Etkinliği kapsamında gerçekleştirilen Üniversiteler arası yemek yarışmalarında derece aldı.
Kayseri Mutfağı Ana Yemek Yarışması dalında Zeliha Tahta 1.lik kupası, Modern Türk Mutfağı Ekip Yemek Yarışması dalında Eyüp Nebi Ercan, Zeliha Tahta, Nurgül Ocakcı 2.’lik kupası, Tatlı Yarışması dalında Elif Yaren Bulduk 3.’lük kupası aldı.
Yarışmacıların hazırlık döneminde onlara destek veren ve yarışma sponsorluklarını üstlenen Bayazhan Butik Hotel&Restaurant Mutfak Şefi Ali Bedri Çelikhan ve MASATDER Aşçılar Derneği Başkanı İsmet Hızal öğrencilerin başarılarından gurur duyduklarını belirtti.

Gaziantep HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ehaber.tv.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.