Hisarcık’ta atık materyaller miniklerin elinde oyuncağa dönüştü

EĞİTİM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.10.2024 - 15:00, Güncelleme: 23.10.2024 - 14:43
 

Hisarcık’ta atık materyaller miniklerin elinde oyuncağa dönüştü

Hisarcık’ta atık materyaller miniklerin elinde oyuncağa dönüştü
Kütahya’nın Hisarcık ilçesi Atatürk İlkokulunda öğrenciler kullanılmayan geri dönüştürülebilir materyaller toplanıp öğretmenleri gözetiminde oyuncak tasarlayıp yaptılar.Atatürk İlkokulu 1/B Sınıfında gerçekleştirilen "Geri dönüşümle yeni oyuncağım" isimli etkinlikte öğrenciler ev ve okul çevresinden topladıkları kullanılmayan, geri dönüştürülebilir materyalleri 1/B Sınıfı Öğretmeni Nuriye Girgin gözetiminde oyuncak tasarlayıp yaptılar.Öğrencilere geri dönüşümün önemini göstermek amacıyla "Geri dönüşümle yeni oyuncağım" isimli etkinlik gerçekleştirdikleri söyleyen Sınıf Öğretmeni Nuriye Girgin,” Bazı maddi durumu kısıtlı aileler çocuklarına oyuncak alamıyor. Biz de elimizdeki imkanlarla çocukların kendi oyuncaklarını kendilerinin tasarlayıp üretmelerini istedik. Bu etkinliği ileriki günlerde proje haline getirip daha uzun bir süreye yaymayı düşünüyoruz” dedi.
Hisarcık’ta atık materyaller miniklerin elinde oyuncağa dönüştü
Kütahya’nın Hisarcık ilçesi Atatürk İlkokulunda öğrenciler kullanılmayan geri dönüştürülebilir materyaller toplanıp öğretmenleri gözetiminde oyuncak tasarlayıp yaptılar.
Atatürk İlkokulu 1/B Sınıfında gerçekleştirilen "Geri dönüşümle yeni oyuncağım" isimli etkinlikte öğrenciler ev ve okul çevresinden topladıkları kullanılmayan, geri dönüştürülebilir materyalleri 1/B Sınıfı Öğretmeni Nuriye Girgin gözetiminde oyuncak tasarlayıp yaptılar.
Öğrencilere geri dönüşümün önemini göstermek amacıyla "Geri dönüşümle yeni oyuncağım" isimli etkinlik gerçekleştirdikleri söyleyen Sınıf Öğretmeni Nuriye Girgin,” Bazı maddi durumu kısıtlı aileler çocuklarına oyuncak alamıyor. Biz de elimizdeki imkanlarla çocukların kendi oyuncaklarını kendilerinin tasarlayıp üretmelerini istedik. Bu etkinliği ileriki günlerde proje haline getirip daha uzun bir süreye yaymayı düşünüyoruz” dedi.

Kütahya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ehaber.tv.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.