Erzurum'lu İş Adamı Adnan Polat'ın Babası Vefat etti.!!

SAĞLIK (EHA) - ehaber.tv.tr | 27.07.2024 - 12:17, Güncelleme: 27.07.2024 - 12:17
 

Erzurum'lu İş Adamı Adnan Polat'ın Babası Vefat etti.!!

ehaber/Sema ÖRS
Erzurum'lu Ünlü iş adamı Adnan Polat'ın babası İbrahim Polat, 93 yaşında hayatını kaybetti.  PEAK TOURS SEYAHAT ACENTASI VE TUR OPERASYON TÜRKİYE ŞUBE Müdürü Muhammet AKKAYA bir taziye mesajı yayımladı... Akkaya, mesajında şu ifadelere yer verdi.. ehaber/EHA)Erzurum'lu hemşehrimiz, iş insanı Adnan Polat’ın babası İbrahim Polat’ın vefat ettiği haberini derin üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhumun cenazesi, 28 Temmuz 2024 Pazar günü Teşvikiye Camii'nde kılınacak öğle namazını müteakip Zincirlikuyu Mezarlığı Aile Kabristanlığı’na defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet, Polat Ailesi'ne ve yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz..
ehaber/Sema ÖRS

Erzurum'lu Ünlü iş adamı Adnan Polat'ın babası İbrahim Polat, 93 yaşında hayatını kaybetti. 

PEAK TOURS SEYAHAT ACENTASI VE TUR OPERASYON TÜRKİYE ŞUBE Müdürü Muhammet AKKAYA bir taziye mesajı yayımladı...

Akkaya, mesajında şu ifadelere yer verdi..

ehaber/EHA)Erzurum'lu hemşehrimiz, iş insanı Adnan Polat’ın babası İbrahim Polat’ın vefat ettiği haberini derin üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhumun cenazesi, 28 Temmuz 2024 Pazar günü Teşvikiye Camii'nde kılınacak öğle namazını müteakip Zincirlikuyu Mezarlığı Aile Kabristanlığı’na defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet, Polat Ailesi'ne ve yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz..

Erzurum HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ehaber.tv.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.