Tuluyhan Uğurlu GAÜN’de sanatseverlerle buluştu

KÜLTÜR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.09.2024 - 17:00, Güncelleme: 20.09.2024 - 16:19
 

Tuluyhan Uğurlu GAÜN’de sanatseverlerle buluştu

Tuluyhan Uğurlu GAÜN’de sanatseverlerle buluştu
Ünlü piyanist ve besteci Tuluyhan Uğurlu, Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Atatürk Kültür Sahnesinde müzikseverle buluştu."İstanbul Kanatlarımın Altında", "Senfoni Türk", "Şehrin Gözyaşları", "Go With God" eserlerinin de içinde bulunduğu birçok albüme imza atan sanatçı, Kültür Yolu Festivali kapsamında gerçekleştirdiği piyano resitalinde sanatseverlerin beğenisini topladı.Piyanist ve besteci Tuluyhan Uğurlu, Gaziantep gibi tarihi bir şehirde olmaktan ve Gaziantep Üniversitesinde sanatseverlerle bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.
Tuluyhan Uğurlu GAÜN’de sanatseverlerle buluştu
Ünlü piyanist ve besteci Tuluyhan Uğurlu, Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Atatürk Kültür Sahnesinde müzikseverle buluştu.
"İstanbul Kanatlarımın Altında", "Senfoni Türk", "Şehrin Gözyaşları", "Go With God" eserlerinin de içinde bulunduğu birçok albüme imza atan sanatçı, Kültür Yolu Festivali kapsamında gerçekleştirdiği piyano resitalinde sanatseverlerin beğenisini topladı.
Piyanist ve besteci Tuluyhan Uğurlu, Gaziantep gibi tarihi bir şehirde olmaktan ve Gaziantep Üniversitesinde sanatseverlerle bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.

Gaziantep HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ehaber.tv.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.