Sivasspor, Konyaspor maçına hazır

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.09.2024 - 18:30, Güncelleme: 20.09.2024 - 18:07
 

Sivasspor, Konyaspor maçına hazır

Sivasspor, Konyaspor maçına hazır
Trendyol Süper Lig’in 6. haftasında deplasmanda Konyaspor ile karşılaşacak Sivasspor, maçın hazırlıklarını tamamladı.Teknik Direktör Bülent Uygun yönetiminde Konyaspor Kayacık Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenman ısınma hareketleriyle başladı. Ardından 5’e 2 pas çalışması yapan Yiğidolar, son bölümde ise taktik çalışmalar gerçekleştirdi.Maçın hazırlıklarını tamamlayan kırmızı-beyazlılar, kampa girerek maç saatini beklemeye başladıKonyaspor ile Sivasspor, yarın saat 17.00’de Medaş Konya Büyükşehir Stadı’nda karşılaşacak.
Sivasspor, Konyaspor maçına hazır
Trendyol Süper Lig’in 6. haftasında deplasmanda Konyaspor ile karşılaşacak Sivasspor, maçın hazırlıklarını tamamladı.
Teknik Direktör Bülent Uygun yönetiminde Konyaspor Kayacık Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenman ısınma hareketleriyle başladı. Ardından 5’e 2 pas çalışması yapan Yiğidolar, son bölümde ise taktik çalışmalar gerçekleştirdi.
Maçın hazırlıklarını tamamlayan kırmızı-beyazlılar, kampa girerek maç saatini beklemeye başladı
Konyaspor ile Sivasspor, yarın saat 17.00’de Medaş Konya Büyükşehir Stadı’nda karşılaşacak.

Sivas HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ehaber.tv.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.