Köyceğiz’de Müdür Karahan, planlı çalışmanın önemini vurguladı

EĞİTİM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.10.2024 - 09:30, Güncelleme: 17.10.2024 - 09:06
 

Köyceğiz’de Müdür Karahan, planlı çalışmanın önemini vurguladı

Köyceğiz’de Müdür Karahan, planlı çalışmanın önemini vurguladı
Muğla’nın Köyceğiz İlçe Milli Eğitim Müdürü Kerem Karahan okullarda başarının artması için ziyaretlerine devam ediyor.Köyceğiz İlçe Milli Eğitim Müdürü Kerem Karahan, İmam Hatip Ortaokulu’nu ziyaret ederek öğretmen ve öğrenciler ile bir araya geldi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Kerem Karahan, öğrenciler ile sınıflarında sohbet ederek 8. sınıf öğrencilerine akıllı telefon, tablet kullanımı ve gelecekteki kariyer hedefleri doğrultusunda tavsiyelerde bulunarak planlı çalışmanın önemine vurgu yaptı. Öğretmenlerden devam eden eğitim öğretim faaliyetlerine ilişkin bilgi alarak, okul idarecileri ve öğretmenlere çalışmalarından dolayı teşekkür etti.
Köyceğiz’de Müdür Karahan, planlı çalışmanın önemini vurguladı
Muğla’nın Köyceğiz İlçe Milli Eğitim Müdürü Kerem Karahan okullarda başarının artması için ziyaretlerine devam ediyor.

Köyceğiz İlçe Milli Eğitim Müdürü Kerem Karahan, İmam Hatip Ortaokulu’nu ziyaret ederek öğretmen ve öğrenciler ile bir araya geldi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Kerem Karahan, öğrenciler ile sınıflarında sohbet ederek 8. sınıf öğrencilerine akıllı telefon, tablet kullanımı ve gelecekteki kariyer hedefleri doğrultusunda tavsiyelerde bulunarak planlı çalışmanın önemine vurgu yaptı. Öğretmenlerden devam eden eğitim öğretim faaliyetlerine ilişkin bilgi alarak, okul idarecileri ve öğretmenlere çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Muğla HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ehaber.tv.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.