Antikacılar ve Nostalji Festivali başladı

KÜLTÜR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.10.2024 - 13:32, Güncelleme: 18.10.2024 - 13:02
 

Antikacılar ve Nostalji Festivali başladı

Antikacılar ve Nostalji Festivali başladı
Antalya Büyükşehir Belediyesi, antika ve nostalji tutkunlarını Karaalioğlu Parkı’na düzenlediği Antikacılar ve Nostalji Festivali’nde buluşturdu.Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Akdeniz Antikacılar ve Antika Sevenler Derneği ile birlikte düzenlediği Antikacılar ve Nostalji Festivali başladı. 17-20 Ekim tarihlerinde düzenlenen festivalin ilk gününde, antika ve nostalji severlerin doldurduğu Karaalioğlu Parkı’nda, antika stantları yoğun ilgi gördü. Antika ürünlerin sergisi ve satışı yapıldığı etkinlikte, sahne gösterileri, DJ Ediz Çam performansı ve çocuk oyun alanları festivale renk kattı.ABBO’dan konserNostaljik günün akşamında sahne alan Antalya Büyükşehir Belediyesi Bando ve Kent Orkestrası ise Antalyalıların kulaklarının pasını sildi. Vatandaşlar, orkestranın çaldığı hareketli şarkılarda dans ederken, duygusal şarkılara hep bir ağızdan eşlik etti.Antikacılar ve Nostalji Festivali, hafta sonu da dolu dolu geçecek. 19 Ekim Cumartesi günü ise 16.00- 18.00 saatleri arasında Ediz Çam’ın DJ Performansı, 18.00’de Konyaaltı Belediyesi Halk Oyunları ekibi dans gösterisi, 20.00’de İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı Konseri festival alanını renklendirecek. Festivalin son günü olan 20 Ekim Pazar günü ise 18.00’de FHC Dans Okulu Gösterisi, 20.00’de ise Türkü Dostları Konseri ile festival sona erecek.
Antikacılar ve Nostalji Festivali başladı
Antalya Büyükşehir Belediyesi, antika ve nostalji tutkunlarını Karaalioğlu Parkı’na düzenlediği Antikacılar ve Nostalji Festivali’nde buluşturdu.
Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Akdeniz Antikacılar ve Antika Sevenler Derneği ile birlikte düzenlediği Antikacılar ve Nostalji Festivali başladı. 17-20 Ekim tarihlerinde düzenlenen festivalin ilk gününde, antika ve nostalji severlerin doldurduğu Karaalioğlu Parkı’nda, antika stantları yoğun ilgi gördü. Antika ürünlerin sergisi ve satışı yapıldığı etkinlikte, sahne gösterileri, DJ Ediz Çam performansı ve çocuk oyun alanları festivale renk kattı.

ABBO’dan konser
Nostaljik günün akşamında sahne alan Antalya Büyükşehir Belediyesi Bando ve Kent Orkestrası ise Antalyalıların kulaklarının pasını sildi. Vatandaşlar, orkestranın çaldığı hareketli şarkılarda dans ederken, duygusal şarkılara hep bir ağızdan eşlik etti.
Antikacılar ve Nostalji Festivali, hafta sonu da dolu dolu geçecek. 19 Ekim Cumartesi günü ise 16.00- 18.00 saatleri arasında Ediz Çam’ın DJ Performansı, 18.00’de Konyaaltı Belediyesi Halk Oyunları ekibi dans gösterisi, 20.00’de İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı Konseri festival alanını renklendirecek. Festivalin son günü olan 20 Ekim Pazar günü ise 18.00’de FHC Dans Okulu Gösterisi, 20.00’de ise Türkü Dostları Konseri ile festival sona erecek.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ehaber.tv.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.