Mardian Mall, imza günü etkinliğine ev sahipliği yaptı

KÜLTÜR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.10.2024 - 17:30, Güncelleme: 20.10.2024 - 17:14
 

Mardian Mall, imza günü etkinliğine ev sahipliği yaptı

Mardian Mall, imza günü etkinliğine ev sahipliği yaptı
Mardian Mall Alışveriş Merkezi, D&R iş birliğiyle yazar Mahmut Aksoy’un imza günü etkinliğine ev sahipliği yaptı.Mardian Mall AVM Pazarlama ve Halkla İlişkiler Müdürü Dilber Ecevit, Mardian Mall olarak kültürel etkinliklere büyük önem verdiklerini söyledi. Ecevit, "Bu tür etkinlikler, toplumumuzun kültürel bağlarını güçlendiren önemli adımlardır. Mardin halkının bu tür etkinliklere olan yoğun ilgisi, kültürel zenginliğimizi pekiştirmektedir. Mardian Mall, kültürel ve sanatsal etkinliklere verdiği destekle bölgedeki kültürel çeşitliliği ve etkileşimi artırmaya devam ediyor. Ünlü yazar Mahmut Aksoy’a ve etkinliğe katılan herkese teşekkür ederiz. Katılım sağlayan herkese teşekkür ederiz” dedi.
Mardian Mall, imza günü etkinliğine ev sahipliği yaptı
Mardian Mall Alışveriş Merkezi, D&R iş birliğiyle yazar Mahmut Aksoy’un imza günü etkinliğine ev sahipliği yaptı.
Mardian Mall AVM Pazarlama ve Halkla İlişkiler Müdürü Dilber Ecevit, Mardian Mall olarak kültürel etkinliklere büyük önem verdiklerini söyledi. Ecevit, "Bu tür etkinlikler, toplumumuzun kültürel bağlarını güçlendiren önemli adımlardır. Mardin halkının bu tür etkinliklere olan yoğun ilgisi, kültürel zenginliğimizi pekiştirmektedir. Mardian Mall, kültürel ve sanatsal etkinliklere verdiği destekle bölgedeki kültürel çeşitliliği ve etkileşimi artırmaya devam ediyor. Ünlü yazar Mahmut Aksoy’a ve etkinliğe katılan herkese teşekkür ederiz. Katılım sağlayan herkese teşekkür ederiz” dedi.

Mardin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ehaber.tv.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.