Gençlik Merkezi’nde karaoke sınıfı açıldı

KÜLTÜR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.10.2024 - 14:00, Güncelleme: 22.10.2024 - 13:54
 

Gençlik Merkezi’nde karaoke sınıfı açıldı

Gençlik Merkezi’nde karaoke sınıfı açıldı
DÜZCE (İHA) – Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan Gençlik Merkezi’nde karaoke sınıfı açıldı.Düzce’de çeşitli faaliyetler yaparak gençlerin her zaman yanlarında olan Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Gençlik Merkezi içerisinde karaoke sınıfı açtı. Lise okul temsilcilerinin istekleri ile hazırlanan karaoke sınıfında öğrenciler eğlenceli vakitler yaşarken, karaoke sınıfına girmek isteyenler ise Gençlik Merkezine davet edildi.
Gençlik Merkezi’nde karaoke sınıfı açıldı
DÜZCE (İHA) – Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan Gençlik Merkezi’nde karaoke sınıfı açıldı.
Düzce’de çeşitli faaliyetler yaparak gençlerin her zaman yanlarında olan Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Gençlik Merkezi içerisinde karaoke sınıfı açtı. Lise okul temsilcilerinin istekleri ile hazırlanan karaoke sınıfında öğrenciler eğlenceli vakitler yaşarken, karaoke sınıfına girmek isteyenler ise Gençlik Merkezine davet edildi.

Düzce HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ehaber.tv.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.