Refahiye’de 7. Dumanlı Gençlik ve Doğa Festivali yapıldı

KÜLTÜR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.10.2024 - 09:30, Güncelleme: 16.10.2024 - 09:04
 

Refahiye’de 7. Dumanlı Gençlik ve Doğa Festivali yapıldı

Refahiye’de 7. Dumanlı Gençlik ve Doğa Festivali yapıldı
Erzincan’ın Refahiye ilçesinde bu sene 7.si gerçekleşen Dumanlı Gençlik ve Doğa Festivali renkli görüntülere sahne oldu.Dumanlı Tabiat Parkında düzenlenen festivale Vali Hamza Aydoğdu, Erzincan Milletvekilleri, Belediye Başkanı Bekir Aksun, Refahiye Kaymakamı Halil İbrahim Köroğlu, il protokolü ve çok sayıda üniversite öğrencisi katıldı.Dumanlı Tabiat Parkı’nda düzenlenen ve motokros yarışları, atıcılık, badminton, floor curling, voleybol, atlı cirit, akıl zeka oyunları gibi birbirinden zevkli aktiviteler ve spor faaliyetleri ile konserlerin gerçekleştiği festival renkli görüntülere sahne oldu.
Refahiye’de 7. Dumanlı Gençlik ve Doğa Festivali yapıldı
Erzincan’ın Refahiye ilçesinde bu sene 7.si gerçekleşen Dumanlı Gençlik ve Doğa Festivali renkli görüntülere sahne oldu.
Dumanlı Tabiat Parkında düzenlenen festivale Vali Hamza Aydoğdu, Erzincan Milletvekilleri, Belediye Başkanı Bekir Aksun, Refahiye Kaymakamı Halil İbrahim Köroğlu, il protokolü ve çok sayıda üniversite öğrencisi katıldı.
Dumanlı Tabiat Parkı’nda düzenlenen ve motokros yarışları, atıcılık, badminton, floor curling, voleybol, atlı cirit, akıl zeka oyunları gibi birbirinden zevkli aktiviteler ve spor faaliyetleri ile konserlerin gerçekleştiği festival renkli görüntülere sahne oldu.

Erzincan HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ehaber.tv.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.