Şehzadeli miniklerin cumhuriyet coşkusu

EĞİTİM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.10.2024 - 16:00, Güncelleme: 24.10.2024 - 15:37
 

Şehzadeli miniklerin cumhuriyet coşkusu

Şehzadeli miniklerin cumhuriyet coşkusu
Şehzadeler Belediyesine bağlı Fatih kreşinde eğitim gören minik öğrenciler, Cumhuriyet’in 101. yılına özel etkinlik gerçekleştirildi. Etkinlikte TUSAŞ’ta yaşanan saldırı nedeniyle müzik çalınmadı.Fatih kreşinde eğitim gören minikler, Cumhuriyet’in 101. yılı dolayısıyla anlamlı bir etkinliğe imza attı. TUSAŞ’ta yaşanan hain saldırı nedeniyle etkinlik müziksiz gerçekleşti. Minik öğrenciler, bayrak gösterisi yapıp, marşlar okuyarak cumhuriyet coşkusunu yaşadı. Etkinlik kapsamında Türkiye Cumhuriyeti kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün hayatına dair kitap okuma etkinliği de düzenlendi. Çocuklar, Atatürk’ü tanımak için öğretmenleri eşliğinde okuma etkinliği gerçekleştirdi. Sınıflar, Türk bayrakları ile süslenerek bayram havası yaşandı. Miniklerin heyecanı ve coşkusu, hem öğretmenler hem de veliler tarafından büyük beğeni topladı.
Şehzadeli miniklerin cumhuriyet coşkusu
Şehzadeler Belediyesine bağlı Fatih kreşinde eğitim gören minik öğrenciler, Cumhuriyet’in 101. yılına özel etkinlik gerçekleştirildi. Etkinlikte TUSAŞ’ta yaşanan saldırı nedeniyle müzik çalınmadı.
Fatih kreşinde eğitim gören minikler, Cumhuriyet’in 101. yılı dolayısıyla anlamlı bir etkinliğe imza attı. TUSAŞ’ta yaşanan hain saldırı nedeniyle etkinlik müziksiz gerçekleşti. Minik öğrenciler, bayrak gösterisi yapıp, marşlar okuyarak cumhuriyet coşkusunu yaşadı. Etkinlik kapsamında Türkiye Cumhuriyeti kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün hayatına dair kitap okuma etkinliği de düzenlendi. Çocuklar, Atatürk’ü tanımak için öğretmenleri eşliğinde okuma etkinliği gerçekleştirdi. Sınıflar, Türk bayrakları ile süslenerek bayram havası yaşandı. Miniklerin heyecanı ve coşkusu, hem öğretmenler hem de veliler tarafından büyük beğeni topladı.

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ehaber.tv.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.