Beyşehir’de mantar üretimi üreticilerin gözdesi oldu

EKONOMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.04.2024 - 17:31, Güncelleme: 03.04.2024 - 17:11
 

Beyşehir’de mantar üretimi üreticilerin gözdesi oldu

Beyşehir’de mantar üretimi üreticilerin gözdesi oldu
Konya’nın Beyşehir ilçesinde mantar üretiminin daha da geliştirilip yaygınlaştırılmasına yönelik yürütülen faaliyet ve çalışmalar devam ediyor.Beyşehir İlçe Tarım ve Orman Müdürü Hüseyin Özver, bu kapsamda teknik personelle birlikte ilçede mantar üretimi yapan çiftçilerle bir araya geldi. Özver, üreticileri ziyaret ederek sahada yerinde kontroller gerçekleştirdi. Mantar yetiştiricilerine tarımsal desteklemeler konularında da bilgiler verilirken, mantar yetiştiriciliği ve pazarlama üzerine bilgi alışverişinde bulunuldu. Özver, üreticilere üretim alanlarında herhangi bir sorunla karşılaşmaları halinde kurumdan teknik destek alabilecekleri hatırlatmasında da bulundu.
Beyşehir’de mantar üretimi üreticilerin gözdesi oldu
Konya’nın Beyşehir ilçesinde mantar üretiminin daha da geliştirilip yaygınlaştırılmasına yönelik yürütülen faaliyet ve çalışmalar devam ediyor.
Beyşehir İlçe Tarım ve Orman Müdürü Hüseyin Özver, bu kapsamda teknik personelle birlikte ilçede mantar üretimi yapan çiftçilerle bir araya geldi. Özver, üreticileri ziyaret ederek sahada yerinde kontroller gerçekleştirdi. Mantar yetiştiricilerine tarımsal desteklemeler konularında da bilgiler verilirken, mantar yetiştiriciliği ve pazarlama üzerine bilgi alışverişinde bulunuldu. Özver, üreticilere üretim alanlarında herhangi bir sorunla karşılaşmaları halinde kurumdan teknik destek alabilecekleri hatırlatmasında da bulundu.

Konya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ehaber.tv.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.