Düzce kestanesi kapış kapış

EKONOMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.10.2024 - 14:00, Güncelleme: 22.10.2024 - 13:46
 

Düzce kestanesi kapış kapış

Düzce kestanesi kapış kapış
DÜZCE (İHA) – Düzce ormanlarında yetişen ve lezzetli aromasıyla dikkat çeken ’Düzce Kuzu Kestanesi’ tezgaha iner inmez kapış kapış satılıyor.Düzce Belediyesi, Düzce ormanlarından yetişen ve coğrafi işaret alan Düzce Kuzu kestanesini toplayanlar için Hamidiye Pazaryeri’nde kestane pazarı kurdu. Lezzetli aromasıyla dikkat çeken ve vatandaşların aradığı lezzet olan Düzce Kuzu Kestanesi, tezgaha iner inmez kapış kapış satılıyor. Kilosu 150 liradan 500 liraya kadar çıkan kestane Düzce Belediyesi’nin üreticileri desteklemek için açtığı Hamidiye Pazaryerinde alıcılarını bekliyor.
Düzce kestanesi kapış kapış
DÜZCE (İHA) – Düzce ormanlarında yetişen ve lezzetli aromasıyla dikkat çeken ’Düzce Kuzu Kestanesi’ tezgaha iner inmez kapış kapış satılıyor.
Düzce Belediyesi, Düzce ormanlarından yetişen ve coğrafi işaret alan Düzce Kuzu kestanesini toplayanlar için Hamidiye Pazaryeri’nde kestane pazarı kurdu. Lezzetli aromasıyla dikkat çeken ve vatandaşların aradığı lezzet olan Düzce Kuzu Kestanesi, tezgaha iner inmez kapış kapış satılıyor. Kilosu 150 liradan 500 liraya kadar çıkan kestane Düzce Belediyesi’nin üreticileri desteklemek için açtığı Hamidiye Pazaryerinde alıcılarını bekliyor.

Düzce HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ehaber.tv.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.