Erciyes 38 FK kazanmak istiyor

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.10.2024 - 09:30, Güncelleme: 25.10.2024 - 09:06
 

Erciyes 38 FK kazanmak istiyor

Erciyes 38 FK kazanmak istiyor
Türkiye 3. Ligi’nde sahasında İzmir Çoruhluspor’u konuk edecek olan Erciyes 38 Futbol Kulübü, 3 puanı hanesine yazdırmak istiyor.Türkiye 3. Lig ekiplerinden Erciyes 38 Futbol Kulübü, sahasında oynayacağı İzmir Çoruhluspor maçını kazanmak istiyor. Sahasında oynadığı 3 maçta 1 galibiyet 2 beraberliği bulunan mavi-siyahlılar, ikinci galibiyetini almak hedefinde.Cumartesi günü oynanacak müsabaka için hazırlıklarını yapan ve bugün ter idmanı sonrasında çalışmalarını noktalayacak olan Erciyes 38 Futbol Kulübü, taraftarının desteği ile 3 puanı hanesine yazdırmak istiyor. Geride kalan haftayı Niğde deplasmanında alınan yenilgiyi unutturmak isteyen mavi-siyahlılar, 8 puanla 9. sırada bulunuyor.
Erciyes 38 FK kazanmak istiyor
Türkiye 3. Ligi’nde sahasında İzmir Çoruhluspor’u konuk edecek olan Erciyes 38 Futbol Kulübü, 3 puanı hanesine yazdırmak istiyor.
Türkiye 3. Lig ekiplerinden Erciyes 38 Futbol Kulübü, sahasında oynayacağı İzmir Çoruhluspor maçını kazanmak istiyor. Sahasında oynadığı 3 maçta 1 galibiyet 2 beraberliği bulunan mavi-siyahlılar, ikinci galibiyetini almak hedefinde.
Cumartesi günü oynanacak müsabaka için hazırlıklarını yapan ve bugün ter idmanı sonrasında çalışmalarını noktalayacak olan Erciyes 38 Futbol Kulübü, taraftarının desteği ile 3 puanı hanesine yazdırmak istiyor. Geride kalan haftayı Niğde deplasmanında alınan yenilgiyi unutturmak isteyen mavi-siyahlılar, 8 puanla 9. sırada bulunuyor.

Kayseri HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ehaber.tv.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.