İşte TUSAŞ'a saldıran o teröristler ve saldırı anı

SiYASET (EHA) - ehaber.tv.tr | 23.10.2024 - 20:32, Güncelleme: 23.10.2024 - 20:32
 

İşte TUSAŞ'a saldıran o teröristler ve saldırı anı

ehaber/EHA
İşte TUSAŞ'a saldıran o teröristler ve saldırı anı Saldırıda 4 vatandaş şehit olurken 14 kişi de yaralandı. Saldırıyı düzenleyen 2 terörist de etkisiz hale getirildi. Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde bulunan Türk Uçak Sanayii Anonim Ortaklığı (TUSAŞ) Tesisi'ne terör saldırısı düzenlendi. Saldırıda 4 vatandaş şehit olurken 14 kişi de yaralandı. Saldırıyı düzenleyen 2 terörist etkisiz hale getirildi. Öte yandan tesise saldırı düzenleyen teröristlerin görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kameralarınca kaydedilen görüntülerde, teröristlerin ellerinde silah ve sırt çantalarıyla binanın içine girdikleri anlar yer alıyor. Görüntülerde teröristlerden birinin kadın olduğu görülüyor. Saldırıyı düzenleyen teröristler PKK'lı çıkarken, erkek olan teröristin kimliği belirlendi Kaynak/Habertürk
ehaber/EHA

İşte TUSAŞ'a saldıran o teröristler ve saldırı anı

Saldırıda 4 vatandaş şehit olurken 14 kişi de yaralandı. Saldırıyı düzenleyen 2 terörist de etkisiz hale getirildi.

Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde bulunan Türk Uçak Sanayii Anonim Ortaklığı (TUSAŞ) Tesisi'ne terör saldırısı düzenlendi. Saldırıda 4 vatandaş şehit olurken 14 kişi de yaralandı. Saldırıyı düzenleyen 2 terörist etkisiz hale getirildi. Öte yandan tesise saldırı düzenleyen teröristlerin görüntüleri ortaya çıktı.

Güvenlik kameralarınca kaydedilen görüntülerde, teröristlerin ellerinde silah ve sırt çantalarıyla binanın içine girdikleri anlar yer alıyor. Görüntülerde teröristlerden birinin kadın olduğu görülüyor. Saldırıyı düzenleyen teröristler PKK'lı çıkarken, erkek olan teröristin kimliği belirlendi

Kaynak/Habertürk

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ehaber.tv.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.