Giovanni van Bronckhorst, Nevio Scala’dan sonra bir ilki başardı!

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.09.2024 - 22:30, Güncelleme: 22.09.2024 - 22:09
 

Giovanni van Bronckhorst, Nevio Scala’dan sonra bir ilki başardı!

Giovanni van Bronckhorst, Nevio Scala’dan sonra bir ilki başardı!
Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, 2000-2001 sezonunda siyah-beyazlı takımı çalıştıran İtalyan teknik adam Nevio Scala’dan sonra Süper Lig’de iç sahada ilk 3 maçını kazanan ilk yabancı teknik direktör oldu.Trendyol Süper Lig’in 6. haftasında Beşiktaş, evinde Eyüpspor’u 2-1 mağlup etti. Siyah-beyazlıların Hollandalı teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst da bu sonuçla adını siyah-beyazlıların tarihine yazdırmayı başardı. van Bronckhorst, 2000-2001 sezonunda siyah-beyazlı takımın başında olan İtalyan teknik adam Nevio Scala’dan sonra ligde iç sahada ilk 3 maçını kazanan ilk yabancı teknik direktör oldu49 yaşındaki çalıştırıcı idaresindeki Kartal, Tüpraş Stadyumu’nda sırasıyla Antalyaspor’u 4-0, Sivasspor’u 2-0, Eyüpspor’u da 2-1’lik skorlarla geçti.Nevio Scala’nın Beşiktaş’ı ise Yimpaş Yozgatspor’u 3-0, Rizespor’u 2-1 ve Fenerbahçe’yi de 3-0 yenmişti.
Giovanni van Bronckhorst, Nevio Scala’dan sonra bir ilki başardı!
Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, 2000-2001 sezonunda siyah-beyazlı takımı çalıştıran İtalyan teknik adam Nevio Scala’dan sonra Süper Lig’de iç sahada ilk 3 maçını kazanan ilk yabancı teknik direktör oldu.
Trendyol Süper Lig’in 6. haftasında Beşiktaş, evinde Eyüpspor’u 2-1 mağlup etti. Siyah-beyazlıların Hollandalı teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst da bu sonuçla adını siyah-beyazlıların tarihine yazdırmayı başardı. van Bronckhorst, 2000-2001 sezonunda siyah-beyazlı takımın başında olan İtalyan teknik adam Nevio Scala’dan sonra ligde iç sahada ilk 3 maçını kazanan ilk yabancı teknik direktör oldu
49 yaşındaki çalıştırıcı idaresindeki Kartal, Tüpraş Stadyumu’nda sırasıyla Antalyaspor’u 4-0, Sivasspor’u 2-0, Eyüpspor’u da 2-1’lik skorlarla geçti.
Nevio Scala’nın Beşiktaş’ı ise Yimpaş Yozgatspor’u 3-0, Rizespor’u 2-1 ve Fenerbahçe’yi de 3-0 yenmişti.

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ehaber.tv.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.