Öğrenciler gönüllü ders veriyor.

EĞİTİM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.10.2024 - 13:30, Güncelleme: 22.10.2024 - 13:11
 

Öğrenciler gönüllü ders veriyor.

Öğrenciler gönüllü ders veriyor.
DÜZCE (İHA) – Düzce Üniversitesi’nde öğrenim gören öğrenciler, Düzce Gençlik Merkezi’nde ortaokul ve ilkokul öğrencilerine gönüllü ders veriyor.Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan Gençlik Merkezlerinde Üniversite öğrencileri tarafından gönüllü öğretme çalışmaları devam ediyor. Bu çerçevede Düzce Üniversitesi’nde öğrenim gören öğrenciler, gönülden gönüle öğreniyorum projesi çerçevesinde merkezde bulunan ortaokul ve ilkokul öğrencilerine gönüllü derslerine destek verip, eğitimlerine yardımcı oluyor.
Öğrenciler gönüllü ders veriyor.
DÜZCE (İHA) – Düzce Üniversitesi’nde öğrenim gören öğrenciler, Düzce Gençlik Merkezi’nde ortaokul ve ilkokul öğrencilerine gönüllü ders veriyor.
Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan Gençlik Merkezlerinde Üniversite öğrencileri tarafından gönüllü öğretme çalışmaları devam ediyor. Bu çerçevede Düzce Üniversitesi’nde öğrenim gören öğrenciler, gönülden gönüle öğreniyorum projesi çerçevesinde merkezde bulunan ortaokul ve ilkokul öğrencilerine gönüllü derslerine destek verip, eğitimlerine yardımcı oluyor.

Düzce HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ehaber.tv.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.