Aleksander Ceferin, RAMS Park’ta

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.10.2024 - 18:00, Güncelleme: 23.10.2024 - 17:47
 

Aleksander Ceferin, RAMS Park’ta

Aleksander Ceferin, RAMS Park’ta
UEFA Başkanı Aleksander Ceferin, Galatasaray-Elfsborg maçını RAMS Park’ta takip etti.UEFA Avrupa Ligi 3. haftasında Galatasaray sahasında İsveç takımı Elfsborg ile karşı karşıya gelirken, bu müsabakayı UEFA Başkanı Aleksander Ceferin de takip etti. Ceferin, maçı protokol tribününde Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ile birlikte izledi.Öte yandan A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella da karşılaşmayı izleyenler arasındaydı.
Aleksander Ceferin, RAMS Park’ta
UEFA Başkanı Aleksander Ceferin, Galatasaray-Elfsborg maçını RAMS Park’ta takip etti.
UEFA Avrupa Ligi 3. haftasında Galatasaray sahasında İsveç takımı Elfsborg ile karşı karşıya gelirken, bu müsabakayı UEFA Başkanı Aleksander Ceferin de takip etti. Ceferin, maçı protokol tribününde Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ile birlikte izledi.
Öte yandan A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella da karşılaşmayı izleyenler arasındaydı.

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ehaber.tv.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.