Sağlık taramaları evlerde sürüyor

SAĞLIK (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.10.2024 - 11:01, Güncelleme: 24.10.2024 - 10:33
 

Sağlık taramaları evlerde sürüyor

Sağlık taramaları evlerde sürüyor
DÜZCE (İHA) – Düzce Sağlık Müdürlüğü ekipleri sağlık tarama çalışmalarına ilçelerde mobil araçlar ile yapmaya devam ediyor.Düzce’de mobil sağlık tarama aracı ile hava şartlarına göre ilçe meydanlarında vatandaşların kalabalık olduğu bölgelerde yapan İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri olumsuz hava şartlarında da sağlık taramalarına devam ediyor. Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı ekipleri bu çerçevede Batakçı Çiftlik köyünde mobil sağlık tarama aracı ile birlikte evlere gitmeye başladı. Ekipler kanserinin risk faktörleri, belirtileri, tanı ve tedavi yöntemleri konularında bilgilendirmek ve kanser taraması çerçevesinde köydeki evleri tek tek ziyaret ederek bilgilendirmelerde bulundu.
Sağlık taramaları evlerde sürüyor
DÜZCE (İHA) – Düzce Sağlık Müdürlüğü ekipleri sağlık tarama çalışmalarına ilçelerde mobil araçlar ile yapmaya devam ediyor.
Düzce’de mobil sağlık tarama aracı ile hava şartlarına göre ilçe meydanlarında vatandaşların kalabalık olduğu bölgelerde yapan İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri olumsuz hava şartlarında da sağlık taramalarına devam ediyor. Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı ekipleri bu çerçevede Batakçı Çiftlik köyünde mobil sağlık tarama aracı ile birlikte evlere gitmeye başladı. Ekipler kanserinin risk faktörleri, belirtileri, tanı ve tedavi yöntemleri konularında bilgilendirmek ve kanser taraması çerçevesinde köydeki evleri tek tek ziyaret ederek bilgilendirmelerde bulundu.

Düzce HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ehaber.tv.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.