Gediz’de yetenek taraması gelişim eğitimleri başladı

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.10.2024 - 12:01, Güncelleme: 24.10.2024 - 11:42
 

Gediz’de yetenek taraması gelişim eğitimleri başladı

Gediz’de yetenek taraması gelişim eğitimleri başladı
Kütahya’nın Gediz ilçesinde, Türkiye Sportif Yetenek Taraması kapsamında 2023-2024 eğitim-öğretim yılı içerisinde 3. sınıf öğrencileri taramadan geçirilerek, motorlu testler sonucunda yetenekli görülen sporcular için yetenek taraması gelişim eğitimleri başladı.Gençlik ve spor antrenörleri gözetiminde antrenmanlara katılan sporcular, Koordinatör Yıldıray Kaya tarafından düzenli olarak ölçümleri yapılarak takip ediliyor. Gediz Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Keskin, yaptığı açıklamada, “Gediz’imiz ve gençlerimiz oldukça yetenekli. Biz de elimizden gelen her türlü imkanla, tesislerimiz ve personelimizle gençlerimizin gelişimine katkı sağlıyoruz" dedi. Eğitimlerin başarıyla devam ettiği ve sporcuların gelişimlerinin yakından takip edildiği bildirildi.
Gediz’de yetenek taraması gelişim eğitimleri başladı
Kütahya’nın Gediz ilçesinde, Türkiye Sportif Yetenek Taraması kapsamında 2023-2024 eğitim-öğretim yılı içerisinde 3. sınıf öğrencileri taramadan geçirilerek, motorlu testler sonucunda yetenekli görülen sporcular için yetenek taraması gelişim eğitimleri başladı.
Gençlik ve spor antrenörleri gözetiminde antrenmanlara katılan sporcular, Koordinatör Yıldıray Kaya tarafından düzenli olarak ölçümleri yapılarak takip ediliyor. Gediz Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Keskin, yaptığı açıklamada, “Gediz’imiz ve gençlerimiz oldukça yetenekli. Biz de elimizden gelen her türlü imkanla, tesislerimiz ve personelimizle gençlerimizin gelişimine katkı sağlıyoruz" dedi. Eğitimlerin başarıyla devam ettiği ve sporcuların gelişimlerinin yakından takip edildiği bildirildi.

Kütahya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ehaber.tv.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.