Kenan Koçak: ”Galip gelip de eksikleri görmek benim için nimettir”

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.09.2024 - 23:00, Güncelleme: 21.09.2024 - 22:38
 

Kenan Koçak: ”Galip gelip de eksikleri görmek benim için nimettir”

Kenan Koçak: ”Galip gelip de eksikleri görmek benim için nimettir”
MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Kenan Koçak, Trendyol 1. Lig’in 6. haftasında evinde 2-1 mağlup ettiği Sakaryaspor maçının ardından, “Çok pozisyon kaçırdığımızı düşünüyorum. Galip gelip de eksikleri görmek benim için hoca olarak bir nimettir” dedi.MKE Ankaragücü Trendyol 1. Lig’in 6. haftasında sahasında ağırladığı Sakaryaspor’u 2-1 mağlup etti. MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Kenan Koçak, maçın ardından basın toplantısında, “İlk 15 ve 20 dakika maalesef niteliklerimizi sahaya fazla yansıtamadık ama ondan sonra oyunu kontrol altına aldık. Çok gol pozisyonuna girdik, değerlendirmede sıkıntı yaşadık ama haklı galibiyet aldığımızı düşünüyorum. Çok pozisyonlar kaçırdığımızı düşünüyorum. Galip gelip de eksikleri görmek benim için hoca olarak bir nimettir” ifadelerini kullandı.“Bu galibiyet Ankaragücü taraftarına armağan olsun”Galibiyeti taraftarlara armağan eden Koçak, “Oyuncularıma da tebrik ediyorum. Bu mücadeleden, istekten, güçten dolayı ayrı bir teşekkürler. 90 küsur dakika boyunca desteklediler. Bu galibiyet Ankaragücü taraftarına armağan olsun” diye konuştu.
Kenan Koçak: ”Galip gelip de eksikleri görmek benim için nimettir”
MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Kenan Koçak, Trendyol 1. Lig’in 6. haftasında evinde 2-1 mağlup ettiği Sakaryaspor maçının ardından, “Çok pozisyon kaçırdığımızı düşünüyorum. Galip gelip de eksikleri görmek benim için hoca olarak bir nimettir” dedi.
MKE Ankaragücü Trendyol 1. Lig’in 6. haftasında sahasında ağırladığı Sakaryaspor’u 2-1 mağlup etti. MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Kenan Koçak, maçın ardından basın toplantısında, “İlk 15 ve 20 dakika maalesef niteliklerimizi sahaya fazla yansıtamadık ama ondan sonra oyunu kontrol altına aldık. Çok gol pozisyonuna girdik, değerlendirmede sıkıntı yaşadık ama haklı galibiyet aldığımızı düşünüyorum. Çok pozisyonlar kaçırdığımızı düşünüyorum. Galip gelip de eksikleri görmek benim için hoca olarak bir nimettir” ifadelerini kullandı.

“Bu galibiyet Ankaragücü taraftarına armağan olsun”
Galibiyeti taraftarlara armağan eden Koçak, “Oyuncularıma da tebrik ediyorum. Bu mücadeleden, istekten, güçten dolayı ayrı bir teşekkürler. 90 küsur dakika boyunca desteklediler. Bu galibiyet Ankaragücü taraftarına armağan olsun” diye konuştu.

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ehaber.tv.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.