Roland Sallai ilk kez oynadı

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.09.2024 - 23:00, Güncelleme: 21.09.2024 - 22:34
 

Roland Sallai ilk kez oynadı

Roland Sallai ilk kez oynadı
Galatasaray’ın Macar futbolcusu Roland Sallai, Fenerbahçe derbisiyle sarı-kırmızılılarda ilk maçına çıktı.Trendyol Süper Lig’in 6. haftasında Fenerbahçe’ye konuk olan Galatasaray, sahadan 3-1 galip ayrıldı. Sarı-kırmızılıların bu sezon kadrosuna kattığı Macar futbolcu Roland Sallai de sarı-kırmızılılarda ilki yaşadı. Maça yedek başlayan Sallai, 75. dakikada Dries Mertens’in yerine oyuna dahil oldu ve yeni takımıyla ilk karşılaşmasını oynadı.27 yaşındaki futbolcu, Freiburg’dan transfer edilmişti.
Roland Sallai ilk kez oynadı
Galatasaray’ın Macar futbolcusu Roland Sallai, Fenerbahçe derbisiyle sarı-kırmızılılarda ilk maçına çıktı.
Trendyol Süper Lig’in 6. haftasında Fenerbahçe’ye konuk olan Galatasaray, sahadan 3-1 galip ayrıldı. Sarı-kırmızılıların bu sezon kadrosuna kattığı Macar futbolcu Roland Sallai de sarı-kırmızılılarda ilki yaşadı. Maça yedek başlayan Sallai, 75. dakikada Dries Mertens’in yerine oyuna dahil oldu ve yeni takımıyla ilk karşılaşmasını oynadı.
27 yaşındaki futbolcu, Freiburg’dan transfer edilmişti.

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ehaber.tv.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.