Şampiyon sporcu Eroğlu Fethiye’de genç sporcularla buluştu

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.09.2024 - 18:30, Güncelleme: 21.09.2024 - 18:12
 

Şampiyon sporcu Eroğlu Fethiye’de genç sporcularla buluştu

Şampiyon sporcu Eroğlu Fethiye’de genç sporcularla buluştu
Paraokçuluk Paris Olimpiyatları’nda gümüş madalya kazanan Merve Nur Eroğlu, Beşkaza Spor Salonu’ndaki olimpiyat hayallerini paylaştı.Paraokçuluk Paris Olimpiyatları ikincisi Merve Nur Eroğlu, Fethiye Beşkaza Spor Salonu’nda genç sporcularıyla bir araya geldi. 5 Eylül’de düzenlenen Paris 2024 Paralimpik Oyunları’nda Sadık Savaş ile birlikte mücadele eden para okçuluk klasik yay karışık takımının gümüş madalya alması büyük bir gurur kaynağı olmuştu. Ziyaretinde, Merve Nur Eroğlu, genç sporculara deneyimlerini aktardı ve onlara spor alanındaki hedeflerini anlatma fırsatı buldu. Eroğlu, gençlerin heveslerini artırarak, azimle çalışmaları gerektiği mesajını verdi.Fethiye İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit, gümüş madalya kazanan Merve Nur Eroğlu’nu ağırlamaktan büyük bir onur duyduğunu belirti. Yiğit, “Sporcuların örnek aldığı ve hepsinin de gelecekte Merve Nur Eroğlu’nun yakaladığı başarıyı yakalamalarını temenni ediyoruz. Ziyaretinden dolayı değerli sporcumuza çok teşekkür ederiz” dedi.
Şampiyon sporcu Eroğlu Fethiye’de genç sporcularla buluştu
Paraokçuluk Paris Olimpiyatları’nda gümüş madalya kazanan Merve Nur Eroğlu, Beşkaza Spor Salonu’ndaki olimpiyat hayallerini paylaştı.

Paraokçuluk Paris Olimpiyatları ikincisi Merve Nur Eroğlu, Fethiye Beşkaza Spor Salonu’nda genç sporcularıyla bir araya geldi. 5 Eylül’de düzenlenen Paris 2024 Paralimpik Oyunları’nda Sadık Savaş ile birlikte mücadele eden para okçuluk klasik yay karışık takımının gümüş madalya alması büyük bir gurur kaynağı olmuştu. Ziyaretinde, Merve Nur Eroğlu, genç sporculara deneyimlerini aktardı ve onlara spor alanındaki hedeflerini anlatma fırsatı buldu. Eroğlu, gençlerin heveslerini artırarak, azimle çalışmaları gerektiği mesajını verdi.

Fethiye İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit, gümüş madalya kazanan Merve Nur Eroğlu’nu ağırlamaktan büyük bir onur duyduğunu belirti. Yiğit, “Sporcuların örnek aldığı ve hepsinin de gelecekte Merve Nur Eroğlu’nun yakaladığı başarıyı yakalamalarını temenni ediyoruz. Ziyaretinden dolayı değerli sporcumuza çok teşekkür ederiz” dedi.

Muğla HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ehaber.tv.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.