ÇBK Mersin, 2 oyuncu ile anlaştı

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.07.2024 - 14:00, Güncelleme: 27.07.2024 - 13:33
 

ÇBK Mersin, 2 oyuncu ile anlaştı

ÇBK Mersin, 2 oyuncu ile anlaştı
ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi ekiplerinden ÇBK Mersin, başka takımlarda kiralık oynayan iki oyuncusu ile yeni sezon için anlaşma sağladı.Kulüpten yapılan açıklamaya göre, "yeni sezon kadro yapılanması doğrultusunda, geçen sezonu Beşiktaş’ta kiralık olarak geçiren Şuğranur Sönmez ile Nesibe Aydın’da kiralık olarak mücadele eden İlayda Güner ile 2024/2025 sezonu için anlaşmaya varıldı. Her iki oyuncu da yeni sezonda ÇBK Mersin’in başarısı için mücadele edecek" denildi.
ÇBK Mersin, 2 oyuncu ile anlaştı
ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi ekiplerinden ÇBK Mersin, başka takımlarda kiralık oynayan iki oyuncusu ile yeni sezon için anlaşma sağladı.
Kulüpten yapılan açıklamaya göre, "yeni sezon kadro yapılanması doğrultusunda, geçen sezonu Beşiktaş’ta kiralık olarak geçiren Şuğranur Sönmez ile Nesibe Aydın’da kiralık olarak mücadele eden İlayda Güner ile 2024/2025 sezonu için anlaşmaya varıldı. Her iki oyuncu da yeni sezonda ÇBK Mersin’in başarısı için mücadele edecek" denildi.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ehaber.tv.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.